Lehetek terhes? Voltam magánorvosnál de nagy csalódás volt.
Szia!
Én csak magamból tudok kiindulni, en május 23.menstruáltam utoljára, egy nappal előtte, mint Te.
Nekem már nincs értelme tesztelni, két hete pozitívok voltak a tesztjeim, ma vagyok kereken 6 hetes, és az orvosomhoz holnap megyek, aki szerint szívhang kell legyen már... (nagyon bízom benne)
Ebből kiindulva, szerintem Te nem vagy kismama sajnos, legalábbis a teszt már minimum pozitív kéne legyen.
Azért egy vérvételt tényleg kérj a biztonság kedvéért, mielőtt beveszed a gyógyszert! Illetve vizsgáltasd ki, mi állhatott a háttérben.
van egy 3 éves unokahúgom, akinél szintén gyógyszerrel akarták meghozni a menzeszt, mert negatív volt a teszt.
és az én tesztem sem volt erős pozitív sosem, nagyítóval láthatót produkáltam az egész terhesség alatt, 16 napos késésnél lett egyáltalán ilyen, előtte hómező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!