Most karacsonyra kellene megjonnie. De erzek szuros fajasokat a hasam aljaba meg tegnap egesz este emelyegtem, lehet terhes vagy ez a menszitol lehet? Tesztelni nem akarok a csalodas miatt
Először is ez hogy jön a baba kategóriába?
Másodszor milyen választ vársz erre, ha tesztelni nem akarsz?
igen, lehet terhes vagy
de az is lehet, hogy nem...
Nekünk jobban hiszel mint a tesztnek?
Ha azt válaszolják, hogy ezek mensi tünetek és nem vagy terhes, akkor ugyanúgy csalódsz.
Ha pedig azt válaszolják, hogy ezek terhességi tünetek és terhes vagy, akkor meg mensikor fogsz csalósni. Sokkal nagyobbat.
Szerintem a tüneteid alapján ez 50-50%. Drukkolok, hogy karácsonykor pozitívat tesztelj! :)
Köszönöm:-) Az első:-)
Amúgy hülye kérdésre hülye válasz...
A 3. vagyok!
Én is jártam meddőségkezelésre, tudom, hogy borzasztó ez a várakozás. Nem akarsz tesztelni, mert ha neg. akkor garantáltan rosszkedvű leszel karácsonykor.
Ha nem tesztelsz, akkor viszont reményteljesen telhet ez a pár nap és szerintem most ez utóbbihoz vársz bíztatást.
A kérdésed inkább költői (még ha nem is annak szántad ) , tehát nem tudunk rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!