Karácsonyra nemvárok! Ki tart velem ebben a ciklusban?
Ha gondoljátok drukkolhatnánk egymásnak,hogy karácsonykor pozitívat teszteljünk.
Várok mindenkit:D
Én 21-re nem várom.Bár holnap lenne elvileg peteérésem,az ovutesztem- még.talán csúszik.
Drukkolok mindenkinek.
Neked mikor lesz peteérésed?
Második válaszoló,Neked már volt peteérésed?
Méred a hődet,vagy ovuteszt vagy valami?
Sziasztok! Én 23-ra nem várom. Nagyon reménykedem, hogy talán ebben a hónapban beköltözik a pocakba a baba, mert a párom egyszer azt álmodta, hogy szeptemberben fog születni. :)
Drukkolok Nektek is!
Sziasztok!
Én 24-re nem várom és a héten lesz pém valamikor.
Ovutesztelek mert probálok tutira menni!
CSajok!
Hozzuk össze most ezt a babát,hogy életünk legszebb karácsonya legyen!
Sziasztok! Én 23-24. re nem várom . Szorítok mindenkinek.
Én asszem írok a jézuskának, és 24.- e reggelére egy + tesztet kérek Tőle.:)
Én is 25--re nem várom és a héten lesz ovum. Mától ovutesztelek!!
Szorítok mindenkinek:-))
Sziasztok Rena vagyok, talán így könyebb lesz a név alapjáni beazonosítás!
Én 19 környékére nem várom! Már egy éve próbálkozunk a babával, ebben a hónapban meghatározott napon ( 13 cn ) kellett volna együtt lennünk a dokim " parancsára". Sajnos a párom influenzás lett de nagyon így azt a napot kihagytuk, de azóta 14-15-16 cn-en voltunk együtt. Nem sok jót jósolok ennek a hónapnak a betegsége miatt, és mert azóta már Nekem is fáj a torkom rendesen. Pé-m szerintem volt, már 2 napja, és szerintem a ciklus. hu nem jól időzítette, de a hőm a torokfájásom miatt nem egyértelmű sajnos.
Sziasztok!
Csatlakoznék én is,legyünk egy páran!
Nekem a c.hu 16-ra tette a nemvártat,de mivel később volt ovum,így 18-a körül nem várom!De NAGYON nem!
Én így alakulok:
A legrosszabb,hogy más most tudom,hogy nem sikerült,mert a melleim pé után 4-5 nappal elkezdenek fájni és mikor a mensim megjön,azzal távozik a mellfájdalom.Most a pé után azonnal elkezdtek fájni a melleim,úgyhogy sajnos ez a hónap is fuccsba ment!Én már reménykedni sem merek,mert fájnak a melleim!Tudom,még odébb van a 18-a,de szerintem egy nő megérzi,hogy most megint nem sikrült!
Később még visszanézek,mert kíváncsi vagyok rátok!Remélem Ti azért + teszteltek,és velünk is megosztjátok a boldogító tszt örömteli eredményét!
Husibaby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!