Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Karácsonyra nemvárok! Ki tart...

Karácsonyra nemvárok! Ki tart velem ebben a ciklusban?

Figyelt kérdés

Ha gondoljátok drukkolhatnánk egymásnak,hogy karácsonykor pozitívat teszteljünk.

Várok mindenkit:D

2009. dec. 6. 17:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Én meg így alakulok mára:

[link]

Csütörtökön tesztelek,ha addig nem jön meg!

2009. dec. 13. 08:20
 22/37 anonim ***** válasza:

én vagyok, aki 14-re nem várta. Két napja elkezdtem görcsölgetni meg szurkált a hasam, már tudtam, hogy ez nem jó jel. Sajnos tegnap este meg is jött:(, két nappal előbb, mint vártam, így ebben a hónapban sem jön a kistesó...

Gratulálok a pozitív teszthez, nagyon szép karácsonyotok lesz!

A többieknek is sok sikert, remélem, minél több jó hírt olvashatunk még!

2009. dec. 13. 14:30
 23/37 anonim ***** válasza:
Képzeljétek, ma voltam egy természetgyógyászati előadáson, és sok szó esett a termékenységről. Biztos ismeritek már a különböző táplálékkiegészítőket, amiket ajánlanak (E-vitamin pl), de ma hallottam egy új dolgot: achát nevű nemeskő segít rendbetenni a ciklust és serkenti a peteérést. Akár a bugyiba is lehet tenni és ott hordani (furán hangzik). Azt mondta az előadó, aki orvos, hogy egy nő aki régóta nem tudott teherbe esni, kipróbálta, és abban a hónapban terhes lett, pedig semmilyen más kezelést nem kapott. Azt mondta, ezen ő is meglepődött, de tényleg működik. Hát, én ki fogom próbálni. (23-ra nem váró vagyok)
2009. dec. 13. 20:39
 24/37 anonim ***** válasza:

Ja, és még azt is mondták, hogy amikor megvesszük a követ, otthon jól meg kell mosni, mielőtt használni kezdjük. És minél nagyobb a kő, annál jobb. A hasunkra is lehet tenni.

Remélem, írtok még jó híreket, addig is jó készülődést az ünnepekre!

2009. dec. 13. 20:44
 25/37 A kérdező kommentje:

Én túl vagyok a peteérésen és 25-körül nem várom!!!!

Erről a kövekről már én is hallottam,vettem is 3 félét,de achát pont nincs közte!

De venni fogok olyat is!

Valamiben hinni kell,nem?

Írjatok majd,hogy ki hogy alakul!

2009. dec. 14. 08:42
 26/37 anonim ***** válasza:

Én meg ma délelőtt teszteltem +.

Nem tudom hanyadik vagyok,de 17-18-ra nem vártam:)

Drukkolok Nektek!

2009. dec. 15. 20:37
 27/37 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2009. dec. 15. 22:11
 28/37 anonim ***** válasza:

Sziasztok Rena vagyok. Én kb 3-4 nap múlvára nem várom, de már írtam a topicba.

Gratulálok az eddigi összes pozitív tesztelőnek!!!

Nekem volt az hogy ezt a hónapot végigbetegeskedtük, és nem is igazán fűzök hozzá nagy reményeket. Főleg azért nem mert jelenleg fogalmam sincs mikor volt pé-m. Pedig már mérek egy ideje és ilyet még nem csinált a szervezetem. De gondolom ez a betegségtől is lehet. Mindig egyértelmű a pé-m. a luteálisom pedig 13-14 napos. A ciklusaim pedig 28 naposak főképp!!

[link]

2009. dec. 15. 22:14
 29/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Na,ki hogy áll?????

Írjatok!

Nekem 5 napom van a nemvártig!

2009. dec. 18. 10:14
 30/37 anonim ***** válasza:
szia! Mi újság veled? Sikerült a baba? (én vagyok, aki 14-re nem várta, és két nappal korábban megjött. Most megint pé idő van, próbálkozunk, talán az új év végre meghozza a várva-várt kistesót).
2009. dec. 30. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!