Karácsonyra nemvárok! Ki tart velem ebben a ciklusban?
Ha gondoljátok drukkolhatnánk egymásnak,hogy karácsonykor pozitívat teszteljünk.
Várok mindenkit:D
én vagyok, aki 14-re nem várta. Két napja elkezdtem görcsölgetni meg szurkált a hasam, már tudtam, hogy ez nem jó jel. Sajnos tegnap este meg is jött:(, két nappal előbb, mint vártam, így ebben a hónapban sem jön a kistesó...
Gratulálok a pozitív teszthez, nagyon szép karácsonyotok lesz!
A többieknek is sok sikert, remélem, minél több jó hírt olvashatunk még!
Ja, és még azt is mondták, hogy amikor megvesszük a követ, otthon jól meg kell mosni, mielőtt használni kezdjük. És minél nagyobb a kő, annál jobb. A hasunkra is lehet tenni.
Remélem, írtok még jó híreket, addig is jó készülődést az ünnepekre!
Én túl vagyok a peteérésen és 25-körül nem várom!!!!
Erről a kövekről már én is hallottam,vettem is 3 félét,de achát pont nincs közte!
De venni fogok olyat is!
Valamiben hinni kell,nem?
Írjatok majd,hogy ki hogy alakul!
Én meg ma délelőtt teszteltem +.
Nem tudom hanyadik vagyok,de 17-18-ra nem vártam:)
Drukkolok Nektek!
Sziasztok Rena vagyok. Én kb 3-4 nap múlvára nem várom, de már írtam a topicba.
Gratulálok az eddigi összes pozitív tesztelőnek!!!
Nekem volt az hogy ezt a hónapot végigbetegeskedtük, és nem is igazán fűzök hozzá nagy reményeket. Főleg azért nem mert jelenleg fogalmam sincs mikor volt pé-m. Pedig már mérek egy ideje és ilyet még nem csinált a szervezetem. De gondolom ez a betegségtől is lehet. Mindig egyértelmű a pé-m. a luteálisom pedig 13-14 napos. A ciklusaim pedig 28 naposak főképp!!
Sziasztok csajok!
Na,ki hogy áll?????
Írjatok!
Nekem 5 napom van a nemvártig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!