Lesz még ovulációm a ciklusban, vagy ne is számítsak rá?
Mérem a hőmet reggelente(szabályosan) a20.ciklusnapon vagyok.A 12. tol a 17.cn-ig ovu tesztet is csináltam,szépen rajzolódtak ki napról napra a csíkok egyre vastagabban,végül a 15. napon majdnem pozitívnak ítéltem,azután kezdett halványulni, és teljesen megszűnt a 2.vonal..De pozitív nem lett.A méhszájam se nyílt ki(puha volt és fent volt),és páfrányos se lett a mikroszkópom..A szokásos tojásfehérje se jelent meg.Viszont éreztem hogy szurkál a petefészkem.
Pont 2 hónapja stabilizálódott a ciklusom( márciusban elvetéltem),és múlthónapban is tutira volt ovulációm csak akkor nem sikerült próbálkozni.Szedek barátcserjét homeopátiás bogyóban, szerintem az segített.A nőgyógyász azt mondta meg augusztusban hogy PCOS gyanús vagyok(egy darab cisztát nem látott az uh-n)..Azóta sikerült leadnom 6 kg-t..Nem értem mi a baj..Próbálok nem rá stresszel-ni a dologra,csak zavar hogy a hőmérsékletem nem ugrik fel..Eddig így alakult: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!