Karácsonyra nemvárok! Ki tart velem ebben a ciklusban?
Ha gondoljátok drukkolhatnánk egymásnak,hogy karácsonykor pozitívat teszteljünk.
Várok mindenkit:D
Sajnos nekem megjött!
Pont 25-én!
Új hónap,új év,új remény! :)))))
Szorítok neked is!!!
Köszönöm! Természetesen én is szorítok Neked! Ha majd egyszer (remélem, még 2010-ben) sikerül, megírom. És remélem, majd te is (és a többiek is) megosztják velünk, ha valakinek végre sikerül a baba.
Mindenkinek nagyon boldog babás új évet kívánok!
Sziasztok!
Első válaszoló vagyok.Tegnap voltam uh-n,már 13 mm-es az én kis petezsákocskám :)
Kívánom mindenkinek hogy minél előbb sikerüljön a babó. :)
Valakinek sikerült még közülünk?
Szia! 5. válaszoló vagyok. Igaz, karácsony már régen elmúlt, de azért remélem, azóta sikerült akár neked, akár más válaszolónak a baba.
Én ma töltöttem a 12. hetet, így az új év szerencsére meghozza nekünk a kistestvérkét.
Veled mi újság?
Sziasztok!
Én az első válaszoló vagyok,már 21 hetes a pocakomban a kisfiunk,most már egyre többet mocorog,ami nagyon jó érzés.Kívánom mindenkinek hogy minél előbb sikerüljön mindenkinek,akinek már pocakban van,gratulálok:)
Valaki még vár azóta babát?
Sziasztok!
Sajnos nálunk még nincs baba,most kezdődtek a kivizsgálások...!
Azért akinek sikerült gratulálok! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!