3 pozi lett 1 negativ. Akkor most terhes vagyok vagy megsem?
Multheten 3x is csinaltam tesztet ami valoszinuleg pozitiv lett(csatolok kepet)
Prima teszt volt mind a 3. Viszont ma az x epil negativ lett.
Tuneteim vannak mar ket hete,mint mellfajdalom , reggeli rosszullet fejfajas es a derekam is faj…31-en kellene megjonnie.
Ugye tudod, hogy a megtermékenyülés idejét ne lehet tudni. Akár 7 nappal aktus után is lehet...mert 5 napig élhet a spermium és még 2 napig a petesejt is megtermékenyíthető.
A tesztjeid nem pozitívak, ez valami nagyon ócska teszt. Pláne, hogy eltelt majdnem egy hét mire az x-epil negatív. Az x-epil egy megbízható márka, ha az negatív, akkor nem vagy terhes. Az első pozitív teszt után 5 nappal bármilyen teszt bármikor pozitív lenne. Ha nem az akkor vagy negatív volt az első teszt is vagy kémiai volt, és nem tapadt meg.
A leírtak alapján nem vagy terhes, sajnálom.
Valamit szerintem biztos rosszul számoltál. Hány napos a ciklusod?
Eleve jól látható, erős tesztet kellett volna produkálnod, ha 2 hete valóban terhestüneteid lennének. Ráadásul 14 napja vannak tüneteid, plusz 4 nap múlva kellene megjönni, az már 18 nap, ráadásul a beágyazódás is minimum 5 nap a megtermékenyüléstől (előtte nem lehet tüneted, kizárt). Ez azt jelenti, hogy minimum 23 napos luteális fázisod lenne, ami elég extrém hosszú, és valószínűleg nem is egészséges.
Szóval a tüneteidet én biztos nem gondolnám terhestünetnek, és a tesztjeid alapján téged sem terhesnek.
(A Prima tesztet nem ismerem amúgy, de nekem a 10-es Facelle 28. ciklusnapon szinte kontrollcsík erősségű volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!