Menstruáció késés/kimaradás, menstruációs görcsölés, de mégsem jön meg, negatív tesztek. Tapasztalt már valaki ilyet, de mégis terhes volt vagy csak hormonprobléma, esetleg ciszta?
Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 09:24
1/6 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, ugyanez a helyzet csak nekem hol negatív hol pozitív hcg van de extra halvány másnap negatív..
2/6 A kérdező kommentje:
2 hete kellett volna megjönnie, azóta görcsölök, mintha megjönne, de semmi, folyásaim vannak, teszt negatív
2019. szept. 1. 14:55
3/6 anonim válasza:
3 hónapja nem jött meg. 2. szülés után vagyok 7 hónappal, 3x megjött, azóta nem. 🤷🏼♀️ Az első után ilyenkor már vártam a kicsit, most elvileg nem.
4/6 A kérdező kommentje:
Én még nem szültem, ez lenne az első baba, ha össze jönne
2019. szept. 3. 10:58
5/6 anonim válasza:
Jelen. Menzesz kimaradassal mentem orvoshoz, pcos-t allapitott meg, el kellett fogadnunk, hogy egy ideig nem lesz kisbabank. Felirt duphastont, hogy elinditsa a verzesem es el tudjuk kezdeni a kezeleseket, plusz kaptam valami homeopatias bogyokat is (myo sun plus es mastodynon). Nem akart megjonni a duphastonnal sem, ezert visszamentem az orvoshoz, aki hazakuldott tesztet csinalni. Eros pozitiv lett, mar 23 hetes a kis csodababam idebent 😁 Javaslom, hogy keress fel te is egy jo orvost. Ha valami gond van, ki kell deriteni mihamarabb. Bar nem tudom, hany eves vagy, en orulok, hogy nem huztam az idot varakozassal.
6/6 A kérdező kommentje:
Szia :) szeptember 24-re van időpontom dokihoz, mindenképp megyek, 23 éves vagyok
2019. szept. 13. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!