Pár napja pozit teszteltem, nagyon gorvsolgettem, ma nem érzek már semmit, más se érez semmit?
Figyelt kérdés
Eddig volt hasfeszülés, ma reggelre az sincs. Már 2x vetéltem, emiatt paràzom. 3 napja kellett volna megjonnie. Tudom h kicsi de ultrot szedek és félek csak azért nem jön meg mert a kup visszatartja.2019. ápr. 5. 06:18
1/7 anonim válasza:
Ha pozi a teszt, akkor ne izgulj.
2/7 anonim válasza:
Tesztelj megint. Ha erősödött használd tovább az utrogestant.
3/7 anonim válasza:
11 hetes vagyok, nekem is volt egy vetélésem, így én is elég félős vagyok! Legelején nekem 3 napokra is akár elmúlt minden tünet, utána visszajöttek. Most is van, hogy teljesen jól érzem magam napokig, kezdem elfogadni, hogy ez tényleg ilyen. Próbálj nyugodt lenni!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Erősebb lett a teszt de annyira nem érzek semmit;( a puffadás is elmúlt. Borzaszto ez a varakozàs ;( csak nem értem miért gorcsolt ennyire... ;(
2019. ápr. 5. 14:06
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok! Nekem is úgy volt, hogy először beágyazódástól mellfajdalom, puffadas! Utána olyan 4+3-nal hatalmas görcs és hasmenés este, reggelre elmúltak a tünetek. Biztos voltam benne, hogy vége! 3 napig semmi tünet! Utána szépen jöttek vissza a tünetek és eddig minden rendben! Kérlek próbálj nyugodt maradni! Nincs ráhatásod arra, hogy mi fog történni, de a felesleges aggodalomba bele lehet őrülni...
6/7 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazad van, ebbe bele lehet örülni :( lhet jövöhéten elmegyek dokihoz h megnézze elindult e valami
2019. ápr. 6. 08:29
7/7 anonim válasza:
Szia! Én is csendesedni vélem az amúgy kellemetlen tüneteimet. Szintén utrogestant kaptam,3x1-et hüvelybe. Előtte leszakadt a mellem, a méhem olyan volt, mintha belülről kaparnák, egyszóval rosszul voltam. Szerintem az utro teszi a dolgát. Nem is normális, hogy ennyire kis terhességnél ennyire tudatában legyünk.
Én is jobban vagyok, nyugodtabb is lettem. Pedig 2x vetéltem már. De most azt érzem,hogy normalizálódott,nem azt,hogy megszakadt a várandósságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!