Ma csináltam terhességi tesztet negativ lett, de a papiron az áll hogy korai grav. Ma voltam vérvételen is, holnap derül ki az eredmény. Mégsem vagyok terhes?
Gondolom a doki azért írta rá a papírodra,hogy korai grav.,mert nem jött meg a menzeszed és meg van vastagodva a méhnyálkahártyád..de konkrétan terhességet még nem látott.Majd kiderül holnap,még nem biztos,hogy terhes vagy.
De drukkolok neked,hogy az légy!!!
34+2 hkm
Sztem igen,bár én ezzel soha sem foglalkoztam. :/
2-es voltam.
Szerintem is úgy van, ahogy a 2-es válaszoló is írta. Csak a véreredmény ad pontos választ a kérdésedre.
Én is várom a fejleményeket! Drukkolok!
Szia ! Ugyan így voltunk mi is.. kb 5hetes voltam mikor dokihoz mentünk, hüvelyi UH-volt, de még azon sem látott csak megvastagodott nyálkahártyát.. mondta, h valószínűleg terhesség, 2hétre rá hívott vissza.. papíron nekünk is korai grav volt. Következő UH-n már látta rendesen, kb 7hetes, 3,5mm-es baba volt ott :))
Drukkolok nektek, szerintem biztosan baba lesz ! :)
14+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!