Valaki lefordítaná? Mai véreredményem. Human choriogonadotropin Eredmény 27.9 Egység IU/1 Ref. Tartomány<5.3 Én ebből semmit nem értek. Elvileg ma vagyok 5hetes és 3napos terhes. Vagy mégis elment a baba a20-21-ei vérzéssel?
5+3 naposan többnek kellene lenni a HCG-dnek, valószínű a baba csak volt tényleg:(
Itt egy táblázat, igaz tág határok között mozog, de sztem ez volt Nálad nagyobb is.
Ezt találtam még neten:
Ha a HCG szint 5 mIU / ml alatt van, az negatív, nem vagy terhes.
25 mIU / ml fölött pozitív, tehát terhes vagy.
5 mIU / ml és 25 mIU / ml között bizonytalan, a tesztet néhány nap múlva meg kell ismételni. Ha az ismétléskor a szint magasabb, az jó jel, ha alacsonyabb vagy ugyanannyi, akkor az jelezheti, hogy a terhesség elhalt. Akkor 27,9 a HCG-m?
Megértelek, hidd el!
Mi 3 évig vártunk a lányomra, azért írtam a 4 vetélést, mert annyiról volt papírom, de valójában több babám ment el...már mondtam a férjemnek, hogy váljunk el, és keressen valakit, aki tud neki szülni...aztán derült égből villámcsapásként (már a Kaáliban volt időpontunk)a szülinapomon megfogant a lányom, aki velünk is maradt!
Most egy alkalomból, szoptatás mellett terhes maradtam. :) Valentin nap volt, úgy látszik, nálunk a koccintás válik be. :)
Nagy meglepi volt, de nagy az öröm. Ma voltam a 20 hetes Uh-on, kontrollon, és volt egy nő, aki a 9-ik abortuszához jött Uh ellenőrzésre...azt hittem leütöm, nagy hangosan ecsetelte is, hogy ő mindig kéri, hogy ne mutassanak szívhangot, mert akkor már nem tudná elvetetni...dehogynem, ezeknek nincs szívük!
Kitartást kívánok neked, hidd el, nektek is meglesz a kislányotok!
Szép estét, és ne keseredj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!