Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmondjam a munkahelyemen,...

Elmondjam a munkahelyemen, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Kivancsi vagyok mit tennetek a helyemben.

Jelenleg 8 hetes terhes vagyok, van mar 2 gyerekem.

Visszamentem mar dolgozni, eleg stresszes amugy, vezeto beosztasban dolgozom. Nagyon nyomaszt plusszban, h aprilistol szamitanak ram 40 oraban, jelenleg reszmunkaidot vallaltam. Es nagyon stresszel h szamitanak ram es en mar elore tudom, h nem lesz belole semmi, mert elmegyek szulni. Nyarig terveztem dolgzni de nekik nyilvan kell keresniuk uj embert a helyemre. Plussz nagyon a melo ami reszmunkaidobe belesuritve es en egyfolygaban rosszul vagyok, tornyosul a melo nem haladok…

Legszivesebben elmondanam mar most a fonokomnek, nem birok 1 honapot varni meg… h kicsit levegyem magamrol ezt a nyomast

Ti mit gondoltok?

tegnapelőtt 13:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Vissza se mentem volna, ha eleve akarok harmadik gyereket
tegnapelőtt 14:29
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kerdes:)

Ezt a picit nem terveztuk, jonni akart. Spiralom van mar jo ideje, mellette fogant. De a lenyeg tenyleg nem ez, azert kosz a semmit

tegnapelőtt 14:43
 3/14 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon szívesen, de mivel nem érted, atfogalmazom: meg ma jelentsd be, hogy terhes vagy és menj el táppénzre, hogy ne vesztegesd a munkáltatód idejét.
tegnapelőtt 14:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt ugye tudod, hogy mivel problemamentes eddig ez a terhesseg, az orvos nem fog veszelyeztett terhesnek nyilvanitani, igy tappenzre se mehetek….
tegnapelőtt 14:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Kisse tajekozatlan es ingerult vagy, szerintem keress egy masik topicot
tegnapelőtt 14:57
 6/14 anonim ***** válasza:
25%
Ugyanmar, ma Magyarországon egy terhes nőt bármikor tappenzre vesz az orvos
tegnapelőtt 14:57
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

Magán nőgyógyász ki tud írni táppénzre, ha akarod. De én dolgoznék addig, ameddig bírnám. Amúgy meg ha genetikai után szólsz sincs semmi, főleg ha tovább dolgozol, mint április. Akkor be tudod tanítani azt aki jön a helyedre.

Amúgy ha 3. Után visszamész szerinted még meg lesz a pozíciód? Nem kötekedni vagy beszólni akarok, hanem tényleg érdekel.

tegnapelőtt 14:59
 8/14 A kérdező kommentje:
Ha szepen megkernem es nagyon jofej akkor igen. De ezzel o eleg erosen szabalyt szeg…. De eszem agaban sincs megkerni erre, miert mennek tappenzre? Nem az a kerdes h tappenzre menjek e hanem h elmondjam e h terhes vagyok… nyarig szeretnek dolgozni, eszem agaban sincs a semmiert a fizetesem 60%at kapni csak meg
tegnapelőtt 15:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok

Csak genetikai után mondanám el de én parázós vagyok. Amúgy elmondhatod, ha ennyire zavar, senki sem tiltja.

tegnapelőtt 15:04
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem szólj róla most nyugodtan, mert aggaszt a dolog.

Én is meg akartam várni a 12. heti genetikait, de ránk erőltették a melóhelyen a COVID elleni oltást, és emiatt muszáj volt elmondanom már a 6. héten, hogy miért nem akarom beoltatni magam.

tegnapelőtt 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!