Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok. Egyfoly...

6 hetes terhes vagyok. Egyfolytában émelygek, félve eszek már meg mindent. Reggel éhgyomorral hányok és este is, nap közben a munkahelyemen vissza tartom és emiatt egész nap szenvedek.. Kinek mi vált be ez ellen?

Figyelt kérdés
Próbáltam már még ágyban fekve kekszet enni, az is kijött.. Egyszerűen folyamatosan rosszul vagyok és már kikészít. Olvastam, hogy sokan b6 vitamint szednek. Ez magneb6? És ebből mennyit lehet maximum bevenni? Nem mertem még venni mert félek, hogy túl adagolom. Femibion 1-et szedek. Normális szerintetek, hogy minden nap reggeltől estig hányingerem van?
2023. márc. 29. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

Hogy lehet a hanyast visszatartani?

Beszélj az orvosokkal.

2023. márc. 29. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális sajnos. Semmi nem segít. Hideg levegő, hideg víz kortyonként, pihenés, szagmentes környezet, csak azt edd amit tudsz, ne erőltess semmit.

Az idő oldja meg általában a 12. hét után jobb lesz vagy el is múlik.

2023. márc. 29. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Antimetil tablettát ajánlották. Az elsőnél nem ismertem, és végighánytam a terhességet. A második babánál már szedtem ezt, és nem is voltak durva rosszulléteim. Persze, nem lehet tudni, hogy nélküle milyen lett volna, de egy próbát megér.
2023. márc. 29. 09:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm második és harmadik, ki fogom próbálni az antimetil tablettát. 🙂
2023. márc. 29. 09:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárban lehet kapni az antimetil tablettát?
2023. márc. 29. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet, de mielőtt kiadás érte majd 3000 forintot, vegyél inkább egy darab gyömbért, gyömbérteat vagy ginger ale-t

2023. márc. 29. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem az első 12 hétben a hideg kóla/tonic/gyömbér és a jégkocka rágcsálás volt a legjobb barátom.

Aztán a 12.hét után már semmi. 3 hónapig minden és annál is több kijött belőlem.

2023. márc. 29. 10:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Gyömbért próbáltam már teaként de nem segített. Én is csak kólat és tonicot tudom meginni.. Köszönöm a hozzaszolasokat, próbálom át vészelni amennyire tudom.
2023. márc. 29. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!