Mi van akkor ha 1 hete kezdtem az új munkahelyemen és kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok?
Ilyenkor mit lehet csinálni 3 vagy 4 hónap a próbaidő, a 3 hónap még oké azt azért el lehet titkolni de 4 hónaposan ki tudja mennyit nő a hasam. Szeretnék Gyedet kapni,és dolgozom is az utolsó hónapig. Ráadásul mennem kell üzemorvoshoz,mert j munkahely új üzemorvos nem érdekel senkit,hogy 1 hónapja voltam,nem kell szólni a terhességről ugye?
Mit javasoltok?
Fiatal még a terhesség amúgy is,ezért sem szólnék,no meg az sem mindegy, hogy 100at kapok vagy 25öt....
Köszi előre is a választ!
Jegyezzük már meg, h próbaidő alatt akárkit indoklás nélkül ki lehet rúgni, akár terhes, akár nem és a dolgozó is megteheti, h egyik nap még bemegy, másik nap meg már nem.
Kérdező, ha most 6 hetes vagy, 3 hónap múlva 17 hetes leszel, nagyon fog már látszani. Nekem már 8 hetesen domborodott a hasam (puffadás), azt még lehet leplezni öltözködéssel, de 17 hetesen már esélytelen lett volna. Meg ugye rosszullétek, orvoshoz kéredzkedés, soron kívüli evések (muszáj, mert hányingered van, ég a gyomrod, majd elájulsz, stb.), a munkatársak egyből levágják, h mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!