Terhes vagyok, hogyan mondjam meg a munkahelyemen?
Lassan 2 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen (irodai munka, nem stresszes). Mondhatni, egész jó a hely, a kollégákkal és a főnökkel is általában jól kijövök.
Már van két gyerkőcöm, és néhány hete úton van a harmadik. Na, ez az, amitől mindenki le fog döbbenni, mert mindenki azt hitte, hogy nem tervezünk több gyereket. Tulajdonképpen nagy feszültséget nem kelt bennem, hogy ki mit fog hozzá szólni, de mégis izgulok egy kicsit...
Aki hasonló cipőben van/volt, megosztaná velem, hogy mikor és hogyan adagolta be a hírt a munkahelyen? Pl. ti egyszerre mindenkinek mondtátok el, vagy külön a kollégáknak, majd később a főnöknek?
várd meg még 3 honapós leszel tutira meg maradkjon a baba , utánna meg ha ugy van vigyáz sok helyen kilökik az alkalmazottat mert terhes .ezért aki ravasz egyből el megyen veszélyeszttet terhesnek otthon vagy és pihensz .
az a duma amit hallasz nem rughatnak ki meg vissza kell vegyenek mese habbal.
10 hetesen jöttem rá,hogy terhes vagyok,11.héten szóltam a főnöknek,hogy mi van,de kértem,többieknek ne modnja még.12.héten elmondtam a többieknek is.
38.hétig dolgoztam,irodai munka,felállok amikor jólesik,telefonálgatni sétálva is tudtam.
Most 1 éves múlt a kisfiunk,most jöttem vissza dolgozni 2 hónapja kb,családbarát munkahely,simán megengedték hogy 8-16:30-ig helyett 7:30-16-ig legyek benn,nem én vagyok az első,nem is az utolsó kisbabás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!