Hogyan mondjam el a munkahelyemen, hogy ha táppénzen leszek majd mert babát várok?
hát nem tudom, nekem ez tűnik olyan helynek, ami miatt táppénzre mennék...kevesebb fizu, otthon dögunalom...azért gondold át.
nálunk is bejönnek betegen a kollégák, de muszáj néha betegekkel is érintkezni, nem zárkózhatok be életem végéig! a stressz nem érdekel, babát várok, tojok a világra:)
én is szívhang után táppénzre mentem. én mondtam a főnöknek, hogy terhes vagyok, s ha lesz szívhang, én utána már nem jövök dolgozni.
szívhang csütörtökön volt, pénteken még dolgoztam, hétfőn már nem.
14 hkm
Én nem mondanám el.
Hétfőn telefonálj be, hogy terhes vagy, és a hétvégén begörcsöltél, és nem tudsz menni.
Dokihoz kell menned. Majd jelentkezel...
5. vagyok és én is pedagógus! :)
és én is stressz, a gyerekbetegségek miatt maradtam otthon.
1. hozzászólónak!
azért eléggé megterhelő ám 30 gyerekkel egyszerre úgy, hogy tele van az osztály neveletlen, nemtörődöm gyerekekkel. nem beszélve a szünetek közötti ügyeletről, amikor az egész iskoláért (200 fő nálunk) te felelsz, s a gyerekek csak úgy rohannak a folyosón, simán neked futnak, fellöknek!! sajnos ez van! ha erélyesebben rá mersz szólni, már neked esik a gyerek vagy az egész pereputtya!
ja, és a fertőző betegségek: bárányhimlő és társai, hányás-hasmenés, mert ezekkel a betegségekkel simán elküldik a gyerekeket a szülők iskolába!
maradj csak otthon, én is ezt javaslom neked! igen, valóban kevesebb lesz a fizu, de legalább nyugalomban vagy otthon!
elsőnek még annyit, hogy irodában én is elüldögélnék 7 hónapos terhesen is! és leszarnám a kollégákat és az ügyfeleket. de az iskolában nem szarhatod le a gyerekeket! akármennyire is eleged van!
a mai gyerekeket tökre nem érdekli, hogy terhes vagy. csak saját magukkal vannak elfoglalva! tisztelet a kivételnek.
volt,hogy varrat volt az ínyemben fogászati műtét miatt, s mondtam a gyerekeknek, hogy legyenek tekintettel erre, szerinted érdekelte őket? leszarják! ismét tisztelet a kivételnek (sajnos egyre kevesebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!