Ebben az esetben elküldhetnek a munkahelyemről? (6 hetes vagyok)
Miért kaptad az írásbelit? Csak hogy tudjuk, miért adnak a te cégednél.
Semmiképp ne dohányozz, arra most nagyon rá vannak kattanva.
hehe... dohányozni?
mivel azt írta hogy terhes gondolom van esze és a baba érdekében nem gyújt rá. !
A terheseket a rendes felmondás ellen védi a munka törvénykönyve. A rendkívüli felmondás ellen nem. Ha anyagi kárt okozol a cégnek (gondolom az, hogy nem számláztál le egy nagy tételt, anyagi kárral járt), akkor megállja a helyét a rendkívüli felmondás. Szóval a válasz: IGEN, elküldhetnek rendkívüli felmondással, de ez alapján csak a tudomásszerzést követő 15 napon belül.
Egyébként nincs jelentősége, hogy tudják-e vagy sem a terhességet, ugyanis a terhesség ténye a mérvadó nem az, hogy ők tudják-e vagy sem.
Nem irigyellek.
Én a helyedben mihamarabb megmondanám, hogy terhes vagyok, így duplán védeném magam (nemcsak a törvény véd a terhesség tényével, hanem maga a bejelentés is).
Ráadásul hátha másképp állnak akkor a fegyelmihez, hisz ilyenkor a figyelmetlenség nagyobb fokú, mint nem terhesen.
Csak ne hagyd magad!!!!!
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!