Elmondjam a munkahelyemen, hogy terhes vagyok?
Kivancsi vagyok mit tennetek a helyemben.
Jelenleg 8 hetes terhes vagyok, van mar 2 gyerekem.
Visszamentem mar dolgozni, eleg stresszes amugy, vezeto beosztasban dolgozom. Nagyon nyomaszt plusszban, h aprilistol szamitanak ram 40 oraban, jelenleg reszmunkaidot vallaltam. Es nagyon stresszel h szamitanak ram es en mar elore tudom, h nem lesz belole semmi, mert elmegyek szulni. Nyarig terveztem dolgzni de nekik nyilvan kell keresniuk uj embert a helyemre. Plussz nagyon a melo ami reszmunkaidobe belesuritve es en egyfolygaban rosszul vagyok, tornyosul a melo nem haladok…
Legszivesebben elmondanam mar most a fonokomnek, nem birok 1 honapot varni meg… h kicsit levegyem magamrol ezt a nyomast
Ti mit gondoltok?
nem mondnám el hanem intézném az abortuszt és arra az egy napra kérnék szabit
ez így kicseszés a melóhelyedre valszeg ilyen bravúr után örülj ha visszavesznek majd.
Hát... nehéz kérdés és sajnos azt kell mondjam, hogy túl sok jót nem várnék majd visszatéréskor.
Én anno a munkakörömben nem tudtam minden feladatot ellátni, úgyhogy a közvetlen vezetőmnek és a helyettesemnek elmondtam a 9. héten mi a szitu, hogy ne az legyen, hogy ki akarom húzni magam a meló alól, értsék mi a helyzet. Addig igyekeztem mindig úgy intézni, hogy ezekből a feladatokból kihúzzam magam, de már nagyon frusztrált, úgyhogy nem bírtam volna tovább. A hivatalos bejelentést a 14. héten tettem meg és át is helyeztek, de ehhez ugye kell az, hogy bízzál a munkáltatódban annyira, hogy az infó tudatában nem fog kipenderíteni.
Hasonlóban gondolkoznék a te esetedben is, pláne ha nagyon számolnak a teljes visszatéréseddel.
Azt azért mindenképpen elmondanám, hogy ő egy nem tervezett baba és ha vele történne is valami, nem kell attól tartaniuk, hogy 1-2 éven belül lelépsz, mert nem terveztek föbb gyereket. Ne érezzék azt, hogy a "f*sznak jöttél vissza ennyi időre" és csak szivatod őket. Tudom, ez erős, de meg lehet érteni.
Attol egyaltalan nem tartok, h vissza fognak e venni, szerintem igen, mert jo a kapcsolatom a vezetoseggel meg az egesz ceggel es szerintem jo munkaeronek tartanak, pont emiatt a kolcsonos szimpatia es evek ota tarto jo minkaviszony miatt szeretnem elmondani nekik, mert nem alarom atverni oket. Aztan ha esetleg megse vennenek vissza, akkor se esek ketsegbe. Eleg eros a CV-m, megallom a helyem a munkaeropiacon.
12-es te egy igazi kreten vagy mar ne is haragudj:) vagy egy troll. Nem tudom melyik a rosszabb🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!