37 hetes terhesen elmernétek menni Simon Júdás vásárba? Nagyon mennék, de tartok is tőle, a nagy tömeg miatt!
ha a közelben van és szokásos út igen.
én a kiírt napon is voltam vásárolni, ott ismerkedtem meg egy másik anyukával aki nagyon ledöbbent hogy aznap van a kiírt.
aztán 41-ik héten már annyira untam magamat otthon hogy elmentem fodrászhoz, ahol kiderült nincs is nálam telefon. na ott sem indult be.
Én nem mennék ilyen nagy tömegbe, de mondjuk ha nem lennék terhes akkor sem... :) De ha van kedved miért ne mennél.
Inkább vigyázz magadra nehogy a tömegben valami bacit összeszedj és betegen menjél szülni. Meg természetesen a pocakodra nagyon vigyázz, amilyen kedves emberek vannak, nehiszem, hogy pont téged fog mindenki figyelembe venni... sajna.
Engem is löktek már fel - kismama vagyok egyébként én is :) - egy bocs vagy akármi nélkül... de én ilyeneken nem is akadok már ki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!