Volt olyan aki frontint szedett terhesen és egészséges babája született?
Itt pont azt írják, hogy az elsőben a legveszélyesebb.
Fennál a magzati károsodás, deformitás (!) esélye, ill. ha az nem is következik be, elvonási tünetei biztos lesznek tőle.
Elég felelőtlennek kell lenni, hogy valaki ilyet kockáztasson, hogy se keze, se lába...
"Azzal ártasz többet ha abbahagyod mert csak szoronganál" ........ kivagyok ezektől a válaszoktól. Aki gyógyszer nélkül szorong, az ne vállaljon gyereket. Azzal árt a legtöbbet, ha gyógyszerfüggőként még gyereket is akar, azzal ugyanis az élet csak nehezebb lesz. Nem lehetne előbb rendbe tenni a frontifüggő fejeket és csak utána szaporodni???
0% in 3... 2... 1...
Régi kérdés de a tapasztalatom leirom ha nem haragszol.
Nekem emiatt volt egy megszakítás, teherbe estem amíg gyógyszereket szedtem. A dokim azt mondta hogy 50-50% hogy baja lesz, ezért nem vállaltuk be.
Azóta több év eltelt, letettem
a gyógyszert (évekkel ezelőtt) kezeleseken estem túl és rendbejott az életem. Most már jöhet a baba. Eddig nagyon vigyaztunk hogy ne legyen véletlenül se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!