A kombinált tesztben mennyire lehet megbízni? Volt akinek pl: 1: 100-nál egészséges babája lett?
Figyelt kérdés
A 12 hetes genetikai uh-n mindent rendben találtak, de ma jött meg a véreredmény is a Czeizel intézetből, és Down kórra 1:93- ra jött ki.Ami magas kockázatot jelent..Az életkorom 36 év. A többi kórra 1: 50000-re.2018. ápr. 9. 17:55
1/15 babyboom567 válasza:
Ismerősnek 1:6 volt,egészséges fiú.
A kolléganőm babájának meg nem volt orrcsont, jóval 3 feletti volt a tarkóredő,és ciszták voltak az agyában veséjében,szívénél is volt valami árnyék.Mondták neki,hogy ne nagyon reménykedjen,mert az amniocentézis ilyenkor csak protokoll az abortuszhoz(nem tartották volna meg betegen).Semmi baja, tök egészséges lassan iskolás lesz.
2/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!
2018. ápr. 9. 18:26
3/15 anonim válasza:
Szia nekem mindegyikre 1:50000 re jött ki! Nem küldtek téged tovább? Mert nálunk utána el küldenek mégegyszer ultrahangra is .
4/15 A kérdező kommentje:
Ma kaptam meg a kodot,igy ma tudtam megnezni,es holnap megyek a dokimhoz. Elegge elkeserito az eredmeny, de az is erdekes hogy a patau es az edwards korra 1:50000 jott ki.
2018. ápr. 9. 19:26
5/15 anonim válasza:
Előző vagyok nálunk az egyik kismamának 1:5 höz jött ki nagyon aggódott elkűldték ultrahangra ahol mondták hogy egészséges a baba remélem nálatok is így lesz sok sok sikert! Majd jelentkezz mi volt szorítok!!
6/15 anonim válasza:
39evesen 2700 volt a down kórra az eredményem.Sokat javított a helyzeten, hogy az uh rendben volt, normális eredmény jött ki.(nálatok uh rendben volt biztos?) Vagy a verveteli eredmény nem volt jó? Csak a kor nem hoz ilyen rossz eredményt.Genetikus nekem a vizvetelt egyáltalán nem tanácsolta.Neked sajnos erősen ajánlott,ha a beteg babát nem akarjátok vállalni.
7/15 anonim válasza:
1:2-höz Down kórra volt és a chorionboholy mintavétellel kiderült, hogy kutya baja.
Kitartást!
8/15 anonim válasza:
Ez az 1:93 arányszám csak annyit jelent, hogy 93 ilyen eredménnyel rendelkező babából 1 beteg. Nagy esélyed van tehát, hogy egészséges a kisbabád.
A magzatvízvétel azért fontos lenne.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, és jelentkezek hogy mit mond a doki. Amúgy az uh-n mindent rendben találtak.
2018. ápr. 10. 05:41
10/15 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam a dokimnál, és mondta hogy jó lenne a lepény biopsziát megcsináltatnom, így még olyan mázlim volt, hogy a dokim után bejutottam a kórház genetikájára. Már van is időpontom, jövőhét csütörtök...
2018. ápr. 11. 05:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!