Ma lett meg a kombinált teszt eredményem, minden jó, de sajnos a tarkóredő 2,9mm a doki ráirta a papírra, hogy pozitív, mennem kell magzatvíz vételre! 37 éves vagyok. Volt valaki ilyen helyzetbe? és végül egészséges lett a baba?
Utolsó vagyok,azért ezt belinkelem neked. Így olvasva nem olyan gázos,de én nem hagytam volna,ha kellett volna.
Életkor alapján is indokolt lehet az amniocentezis. Viszont korainak tartanám a 12. hét környékén. Engem rossz Afp, és 18. heti uh-n látott jobb kamrában lévő papyllaris izom miatt küldtek amniora 22 hetesen, de nem mentem. Ha a kombi teszt jó, önmagában a tarkóredő kevés indok számomra. Én (23 évesen) rettegtem a magzatvízvételtől ezért megtagadtam...most másfél éves a gyermekem, és makk egészséges.
Kicsit el akarják kapkodni ezt, az az érzésem.
6. vagyok. Előzőben hülyeséget írtam. Helyesen: az életkorod indokolja, a nyaki redő vastagsága nem.
Nagyobb az esélyed, hogy egészséges lesz, de legalább nem kell a további huszonakárhány hetet végigizgulnod.
Amnio után pihenj amennyit tudsz, főleg az első két napban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!