Rossz kombinált teszt eredmény után lett valakinek itt egészséges babája?
1:220 downra, amnióm volt (magzatvízből vettek mintát), egészséges a baba. Egyébként nemcsak az amniót választhatja, léteznek vértesztek, amelyeknek 0 a vetélési kockázatuk és gyorsan megvan az eredményük is.
ne legyen elkeseredve, gondolja át, melyik esetben mit tenne. nekem 6 nap múlva volt eredmény, de hallottam, hogy államiban 4 hét, nem bírtam volna ki ép ésszel, ezt is alig...:/
Én is 13 hetes vagyok, hasonló eredménnyel. :(
Nekem is magzatvíz vizsgálatot javasolt a genetikus, mi is 3 hét múlva megyünk.
Nekem a vértesztet és a méhboholy vizsgálatot nem javasolták, mert a kombinált teszt eredménye olyan lett, hogy olyanra is szűrni kell, ami vérből és méhmoholyból nem látszik. Én is el vagyok keseredve, nehezen bírom a várakozást, és a vizsgálat miatt is aggódom.
Drukkolok nektek.
Általában az szokott kiderülni, hogy egészséges a baba. Ez az eredmény azt jelenti, hogy 191 kismamából ilyen eredménnyel 1 baba down kóros.
Ráadásul úgy tudom torzít az eredményen nagyon sok minden. Nekem volt barnázásom, progeszteron kellett, azt olvastam a terhesség elején a vérzés hatással lehet a kombinált tesztre. Nekem egyébként közepes kockázatú volt, sokat gondolkoztam mi legyen menjek amniora ne menjek, végül nem mertem bevállalni. Egészséges fiam született.
5-ös
Én is arra gyanakszom, mert ő is kapott progreszteron pótlást. Szedte az utrót és hetekig szurta magát injekcióval. Az a fő baj nála, hogy nagyon magas a hcg szintje. Sztem emiatt. Az orvosa viszont az mondta, ezek miatt nem lehet. De én még mindig ebben bízok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!