Terhesség alatt szedett valaki frontint? Lett belole baja a babának? Pszichiáterem azt mondta szedhetem, sok kismamát kezel De én félek.
ez volt a leírásban és én mindig arra hallgatok, mert minden 2. orvosom tévedett már:
Terhesség
A Frontin-t nem szabad alkalmazni terhesség alatt, kivéve kezelőorvosa kifejezett utasítására.
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
A Frontin tabletta szedése a terhesség alatt káros hatással lehet a magzatra, illetve az újszülöttre. Alkalmazása a terhesség utolsó három hónapjában vagy a szülés alatt az újszülöttnél elvonási tüneteket okozhat, valamint egyes esetekben átmeneti fejlődéslassulást tapasztaltak. Ezért ha Ön terhes vagy terhességet tervez, tájékoztassa erről kezelőorvosát.
Scippát nem tudtam szedni
Mirzatent irtak helyette, de az nem eleg sajnos mellé még kell a frontin is.. Énis pánikbeteg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!