Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szedett...

Terhesség alatt szedett valaki frontint? Lett belole baja a babának? Pszichiáterem azt mondta szedhetem, sok kismamát kezel De én félek.

Figyelt kérdés

2021. szept. 8. 16:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
3 eve szedem mar
2021. szept. 14. 06:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor sok idő lesz letenni, de legalább nem születik drogosan a gyereked
2021. szept. 14. 06:48
 13/19 A kérdező kommentje:

Probalom nem szedni, csak nagyon veszhelyzetben,

Illetve az adagot is csokkentettem mind a 2 gyogyszernél.. Hat valoban nem egyszerű

2021. szept. 14. 07:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Ezt csak lassan lehet, különben bedilizel
2021. szept. 14. 07:18
 15/19 A kérdező kommentje:

Tudom, de igyekszem nem foglalkozni vele, mumkával le kötöm magam, aztan haza jövök házi munka ugye bár.

Az esti gyogyszert is felezem, bár ezt lehet terhesség alatt szedni. Dokim azt mondta, hogy a pánik roham miatti stressz, szorongás jobban árt a babának.

A megvonásos tünetek rosszak, de én arra probálom az agyam rá vezetni pl ha szédülök, hogy a terhesség miatt van..

Igyekszem

Nehéz mert tényleg az..

2021. szept. 14. 19:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Nehéz, de menni fog, nekem is sikerült, a legérzékenyebb első trimeszterben raktam le, lányomnak semmi baja, ne aggódj!
2021. szept. 14. 20:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és jó egészséget 🌸
2021. szept. 14. 20:45
 18/19 anonim ***** válasza:
2022. márc. 2. 22:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 6+4 hetes vagyok kb, frontint szedek amit csökkentek január óta. Most reggel és este szedek 0,25 frontin felét. Ma reggel sajnos egy egész 0,25-öst be kellett vennem. Már álmomban is szorongtam most. Igyekszem letenni.

+ SSRI antidepresszánst, Escitilt.

Találtam egy videót, amiben Czeizel azt mondta, kb 8000 gyógyszer közül 41 okoz problémát terhesség alatt. Ezek között nem szerepel se a frontin, se az antidepresszáns.

Engem ez megnyugtatott, de szeretném letenni. Bár már lehet hogy a 0,25 fele csak placebo.

2022. márc. 19. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!