Terhesség alatt szedett valaki frontint? Lett belole baja a babának? Pszichiáterem azt mondta szedhetem, sok kismamát kezel De én félek.
Probalom nem szedni, csak nagyon veszhelyzetben,
Illetve az adagot is csokkentettem mind a 2 gyogyszernél.. Hat valoban nem egyszerű
Tudom, de igyekszem nem foglalkozni vele, mumkával le kötöm magam, aztan haza jövök házi munka ugye bár.
Az esti gyogyszert is felezem, bár ezt lehet terhesség alatt szedni. Dokim azt mondta, hogy a pánik roham miatti stressz, szorongás jobban árt a babának.
A megvonásos tünetek rosszak, de én arra probálom az agyam rá vezetni pl ha szédülök, hogy a terhesség miatt van..
Igyekszem
Nehéz mert tényleg az..
Sziasztok!
Én 6+4 hetes vagyok kb, frontint szedek amit csökkentek január óta. Most reggel és este szedek 0,25 frontin felét. Ma reggel sajnos egy egész 0,25-öst be kellett vennem. Már álmomban is szorongtam most. Igyekszem letenni.
+ SSRI antidepresszánst, Escitilt.
Találtam egy videót, amiben Czeizel azt mondta, kb 8000 gyógyszer közül 41 okoz problémát terhesség alatt. Ezek között nem szerepel se a frontin, se az antidepresszáns.
Engem ez megnyugtatott, de szeretném letenni. Bár már lehet hogy a 0,25 fele csak placebo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!