Terhesseg alatt van aki Frontint szedett?
Orvossal meg nem beszeltem
Meg kismama sem vagyok.
Elso terhessegem lelkileg nagyon padlora tett a sok aggodas miatt hogy el ne veszitsem a kisfiam
Most ugy erzem nem birnam ki megyegyszer ezt a 9 honapnyi rettegest , es ha van ra lehetoseg szednek valami nyugtatot
4 meg hiába van lepontozva...ha bele nem is halsz, de marha nehéz letenni. Mellesleg a legtöbb háziorvos is csak úgy írja.
Én nem mentem szakemberhez, a háziorvos monda hogy próbáljam letenni és nehezen de sikerült.
Nekem pszichiáter mondta hogy most hogy már évek óta rá vagyok szokta figyeljek oda hogy mindig időben fel legyen írva
Másfél éve direkt nem írattam fel hogy majd most leteszem, ott orditottam a földön az elvonási tünetektől, a sürgősségin tudtunk szerezni és akkor jottem vissza a valóságba
Nekem már mindegy, én már nem tudom letenni, de ha ezt tudom soha nem kezdem el szedni
Juj felreertest latok a valaszokba
Eletembe nem szedtem be meg 1 szem frontint es mas nyugtatot se :) !!
Soha se szedtem nyugtatot,frontint se.
Egyszeruen csak volt egy varandosaagom amibe sok problema merult fel es aggodtam nagyon erte,mindig kertem hogy tartson ki es maradjon velunk,rettegtem minden nap
De egeszseges 2 eves nagyfiu mar :)
Szeretnenk tesot de sajnos nem kizart hogy a baj ujra elojon :( es aggodhatok a babaert
21 hetes vagyok és ha kell este alváshoz szoktam bevenni 0,25 felét. Facen a depresszió, pánik csoportban sokan vannak, akik végig szedték orvosi felügyelet alatt, ennél nagyobb adagban és semmi gond nem volt.
Dr. Czeizel szerint is lehet szedni :) (genetikus) keress rá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!