Van aki egészséges gyereket szült úgy hogy nyugtatókat szedett terhesen?
Terhesen nem szabad szedni ugy tudom.
Esetleg a pszichológusoddal beszéld meg, hogy mik a terveid, s mit javasol a pánikrohamokra,szorongásokra amint babát vársz. :)
Van olyan igen.
A mirtazapine a yarocen hatóanyaga, angolul van, ha nem tudsz, fordító lefordítja. Ennek ellenére én kibírtam nélküle, nem mertem kockáztatni.
Ez a lényeg a linkben:
"30 mg mirtazapint szedtem, mielőtt teherbe estem, és egész terhességem alatt folytattam. nekem mindig azt mondták az orvosok, hogy jobb, ha semmit vagy alacsonyabb adagot nem szedek, de megpróbáltam és nagyon instabilnak éreztem magam. nekem most egészséges kislányom van, és egyáltalán nem bánom, hogy elvettem őket, mert sokkal jobban éreztem magam.
ha szoptatást tervez, jobb, ha a csecsemő a születése után elválasztja őket.
ne aggódj túl sokat, és ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, csak csináld, a terhesség elég stresszes anélkül, hogy a depresszió is rád kerülne. sok szerencsét!"
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!