Downkoros szülés után,van esély egészséges terhességre szülésre,meg milyen vizsgálatok kelenek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 22:57
1/9 anonim válasza:
Down szindróma helyesen. Van esély rá, mármint az egészséges kisbabára, de a nőgyógyász el fogja úgyis mondani, hogy milyen vizsgálatot lehet a szűrés miatt végezni.
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy van. Ez egy kromoszóma hiba. Van, de nagyon ritka, hogy egy családban több beteg gyerek is szülessen.
3/9 anonim válasza:
Legalább ne hazudnatok a kerdwzonek! 🙄
Dehogy van rá esély! Arra viszont édes kevés hogy egészséges gyerek szülessen utána.
Sajnos kérdező, nem kéne még egy, ha már az elsovel sem bírod.... Sajnálom😔
4/9 anonim válasza:
Nem ertem a lepontozasokat, persze, hogy van esely egeszseges babara! Ez egy fejlodesi rendellenesseg, orokletes is lehet, de nem feltetlenul, nagyon sokminden befolyasolja a kialakulasat.
5/9 anonim válasza:
Én úgy felrúgnàm az ilyen 3mas féléket komolyan....
Én felnőtt fogyatékkal élőkkel dolgozom és sok downos van közöttük, mindnek van egészséges testvére, testvérei.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy női ismerösömről van szo,első kettő gyereke egészséges,harmadik baba down koros.Bocsi ha a szavakat rosszul írom.Jó hozzászólásokat,felfele pontozom.1 másik női imserösömnek az első gyerek lett rendelenes downkoros,a második és a harmadik egészséges.
2020. szept. 17. 07:41
7/9 anonim válasza:
Persze,hogy van... Ez egyaltalan nem torvenyszeru. Ugyan ugy,ahogy teljesen egeszseges embereknek is lehet down-os babajuk,hiaba nincs beteg egyikojuk csaladjaba sem... Ebben az esetben pl nem orokletes alapon tortenik meg a "baj", nekik miert ne lehetne utana (vagy akar elotte is) egeszseges babajuk? Ugyhogy,kedves 3-as,okosabb lettel volna,ha csendben maradsz!
8/9 anonim válasza:
Igen valószínűleg a következő egészséges lesz!Nem tudom miért kell elijeszteni szegény kérdezőt. Utolsóval egyetértek,hogy ez nem örökletes..kicsi az esélye,hogy megismétlődjön én úgy tudom.
9/9 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező! De ha a te környezetedben is bőven van rá példa, akkor miért kérdezed meg? Természetesen lehet még egészséges gyereke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!