Veszélyes dolgok ezek egy egészséges terhességre? Veszélyeztetném a babánkat?
Jézus, dehogy. Gondold el aki 2-3 gyerek mellett terhes, az sem tud fetrengeni egész nap, a 10+ kilós gyereket is simán emelgetik :-)
Én a 37. hétig lépcsőztem a munkahelyem is, egyébként meg emeleten lakunk, ugyanúgy lépcsőzöm emiatt most is naponta. Leviszem a szemetet, vezetem a háztartást, hajolgatok a mosogatógéphez, viszem a teregetnivalót a hónom alá csapva. Tegnap 38. betöltött héten a franciaágyunk matracát forgattam és ágyaztam. Három napja a fellépőn cseréltem a függönyt (itt max az a baj, hogy a nagy pocak miatt az egyensúlyérzékem rosszabb). Nem azért mert ilyen rettentő nagy hős vagyok, de semmi bajom, akkor meg? Amikor utoljára voltam orvosnál, rá is kérdeztem, hogy pl. munkába mehetek-e, azt mondta amíg nincs panasz, azt csinálok amit akarok...
Ha valami baj van, nyilván pihenj le, de - tudom közhely - várandós vagy, nem súlyos beteg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!