Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járjak még munkába az első...

Járjak még munkába az első kivizsgálasig?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Állapotos vagyok. Az első kivizsgálasom 24-én lesz. 3 műszakban dolgozom és utazom napi szinten egy órát munkába ,és egy órát haza. Nem a legjobb körülmények,eléggé rázkódik a kocsi amivel járunk. Okozhat ez problémát a picinek? Vagy nincs okom az aggódásra?

tegnap 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Katasztrófa, lerázódik majd a szeme a talpára.

Gondolkodj már, könyörgöm...

tegnap 17:03
 2/10 Bogica0616 ***** válasza:
92%
Nyugodtan mehetsz addig. Nem lesz semmi gond, ha mégis lenne, akkor az otthon is sajnos előfordulna.
tegnap 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Jézus, nem lesz semmi baja, ha nem indokolt tappénzre sem fognak kíirni. Kedves kérdező a terhesség nem betegség, hanem egy termeszetes allapot. Terhes vagyok és én is pont oda vissza 2 òrát utazom és még nem razòdott ki belőlem a baba menet közben. 🤦‍♀️
tegnap 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

A terhesség nem betegség! Csak egy állapot!

Semmi bajod nem lesz.

tegnap 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Tudod, mit jelent a kivizsgálás szó?

Menj nyugodtan dolgozni, az utazástól nem lesz semmi baj, ne aggódj.

tegnap 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szülés előtti napig dolgoznak. Amóg orvosilag nem indokolt, addig nem kell ott hagyni a munkát...anyagilag amúgy sem túl kedvező.

Tudnád nálunk Pesten a buszok hogy rászkódnak ezeken a csodás utakon xD

Még csak pozi tesztnél jársz, azért nem úgy működik a terhesség, hogy mostantól lebegve közlekedsz... jól ki van ez találva. Egy egészséges terhesség nem szakad meg a mindennapi élettől. Más cigánykerekezik a harmadik trimeszterben meg őrült módjára edz.

Hacsak nem vegyszerekkel töltöd az egész napod, nem kell otthagyni a munkát. Ha fizikailag visel meg...20kilókat kell emelgetni, akkor érdemes még otthagyni majd más pozicíót kérni.

Nem kell burokban élni :)

Ennyire ne parázz.

tegnap 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
nem lett ez egy kicsit elsietve? kicsilány, nagyon örülök neki hogy áldott állapotban vagy a pici tündérkéddel, de azért legalább valami minőségibb tinédzsereknek szóló könyvet olvass el az emberi test működéséről. ha bemész a könyvtárba biztos nagyon szívesen segítenek neked, hogy legalább az alapokkal ne rabold szegény orvos meg a többi rendelésre váró idejét!
tegnap 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Olaszországban voltam terhes, 25. hétig robogóval jártunk munkába, sokszor macskaköves úton. Ráadásul kisgyerekekkel dolgoztam, eléggé aktív környezetben.
tegnap 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező vizsgáltra hogy mész? Ki ne rázódjon útközben belőled a gyerek míg odaérsz.

Úgy érzem neked egy bajod van krónikus munkaundoritisz.

tegnap 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen alapon, hapcizol egyet és már ki is csùsszant a baba. Kérdező mi lesz, ha szorulásod lesz? A nagy erőlködéstől ott is kieshet a gyerek?
tegnap 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!