Az normális, ha az első magzat elhalásom után nem küldtek semmilyen kivizsgálásra, se vérvételre, milyen vizsgálatokra érdemes menni?
Figyelt kérdés
nov. 24. 17:15
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hány hetesen volt. Első trimeszteri vetélés annyira gyakori, hogy semmilyen ajánlás nem javasolja egy után a kivizsgálást.
2/5 anonim válasza:
Az elso 12 hetben a terhessegek 25 % - a vetelessel vegzodik azaza minden 4.
Ez miatt nem kuldenek semmire, mert ez teljesen normalis, szelektal a termeszet.
3 veteles utan szoktak kuldeni.
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális. Sokan voltunk már terhesek anélkül, hogy tudtunk volna róla.
4/5 anonim válasza:
Engem sem küldtek el az első után, de már bánom, hogy nem mentem el kivizsgálásokra. Megkíméltem volna magam a második vetélésemtől. Én azt értem, hogy gyakori első terhességnél ez, de azért köszönöm szépen ezt átélni utána mégegyszer... Ráadásul nálam olyan genetikai eltérés derült ki, amit ha nem kezelnénk akkor állandóan elvetélnék. Szóval lehet ha az első után egyből megyek kivizsgálásokra ma már lenne egy gyermekem. :)
5/5 anonim válasza:
Utolsó: nyilván ilyen is van, meg az ember saját pénzén azt csinál, amit akar.
De állami finanszírozott vizsgálatok esetén kell valami ésszerű határt szabni, hogy “megérje”. Tudom, csúnyán hangzik, de ez van. Az eü finanszírozás nem egy végtelen kassza. És az a javaslat, hogy egy vetélés után nem vizsgálnak, nem csak itthoni, hanem a nyugati országokban is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!