Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit látott az orvos az első...

Mit látott az orvos az első UH-n? Lehetséges, hogy a terhesség elején is lassabban fejlődik az embrió, mint a normál ütem, de attól egészséges?

Figyelt kérdés

Hat hetesnek számoltam mikor megvolt az első ultrahang, mégis csak petezsákot látott az orvos, semmi mást.

Járt már más is így, mi lett a végeredmény?

2020. júl. 28. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Járt. Kiderült, hogy későbbi fogantatás volt. Következő héten már látták és élt.
2020. júl. 28. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Mi lett az eredmény?

Ott van a másik szobában, 10,5 éves a lányom. :)

2020. júl. 28. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az embriók nagyon egyformán nőnek úgy a 12. hétig, utána játszik be a genetika. De ahogy az első írja, a fogantatás simán történhet később, illetve az sem mindegy, hogy az orvos UH gépe milyen. Nekem kereken hathetesen (menstruáció szerint) szívcsőpulzáslást láttak, de tudtam pontosan hogy napokkal korábban fogant, hamar volt pozitív tesztem is. Ne aggódj ezen most, a következő UH tisztázni fogja.
2020. júl. 28. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
6 hét 4 naposan nem látta az embriót a doki és szívhangot sem, csak szabályos petezsákot szikhólyaggal. 2 hét múlva már ott volt és vert a szíve. 31hkm
2020. júl. 28. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
8 hetes UH-n 4 nappal fiatalabbnak mondták méret alapján, 12 hetes UH-ra "behozta a lemaradását". Szerintem minden magzat a saját ütemében fejlődik.
2020. júl. 28. 11:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem várt napján halványan, de kimutatta a teszt. Remélem, hogy csak olyan ráérős, mint a szülei. Persze tudom, hogy a genetika még nem számít.
2020. júl. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!