2 Méhenkívüli terhesség után egészséges terhesség? 5.hét elején látják uh.n a picit. A történetemet alul olvashatjátok
Sziasztok!
A történetem röviden:
Tavaly volt két terhességem, sajnos mind a kettőt elveszítettem Méhenkívüli terhesség miatt.
Az első terhességnél egy baba volt, a második terhességnél ikrek voltak,egy baba a petevezetőben volt a másik baba pedig a méhbe.
A jobb petevezetékemet elvesztettem az első terhességemnél.
Ezután laporoszkópiás petevezeték átjárhatósági műtétem volt, A műtét során a bal petevezetőmet egészségesnek találták így bent hagyták. Ismét terhes lettem. A mai napon vagyok 5+1 napon, az Uh.n a doki nem látott semmit...
Félek hogy ismét méhen kívüli lesz.
Volt már esetleg valaki így?
Hétfőn kell visszamennem..hátha a nyomára akadunk a picinek.
Volt már esetleg valaki így,hogy az elején nem láttátok a picit?
Gratulalok a picihez!!:))
Ma sajnos be kellett jönnöm a kórházba,picit fájt (tompán) oldalt..más tünetem nincs.
Meglátjuk mi lesz a véreredmény plusz az uh.
A HCG szint 702 azt mondtak 5+2nap az jo eredmeny.
Azert nem lattak,mert meg tul picike:)
Szoval van meg nemi remeny..
Jovo heten kiderul☺️
Szep estet neked!!
Még mindig bújkál..:/
A szombati hcg szintem csak 702 volt,ma vagyok 5+4.napon.
Várom a véreredményt,és félek is picit,hogy megint nem jó helyen van.
Szia!
Bocsi,hogy eltuntem.
A baba mehenkivuli volt 3*ra is..
Kivetettem a petevezetekem,mert azon az oladalon mar ez volt a masodik eset.
Oktoberben kezdjuk a lombikot.
Mas problemam nincs,a mehem es a petefeszkek egeszsegesek,hormonalisan is minden oke,illetve a parommal is.
Remenykedunk tovabbra is. :)
Szulok leszunk!! Nevergiveup !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!