Van köztetek olyan, akinek nem erősödtek a tesztjei, mégis egészséges terhessége lett?
Nem erősödtek? Hány tesztet csináltál te? Mert én egyet. Két UGYANOLYAN piros csík volt rajta. Azon már mi erősödne? :)
Késés után vársz pár napot, és tesztelsz. Én 10 napot vártam. Az már akkor tuti biztos.
Amúgy majdnem 2 évet vártunk a pozitív tesztre, bizrosra akartam menni.
Nem ez volt a kérdés...
Én naponta tesztelek. Érdekel, hogy erősödik-e; és tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Senkinek nem tartozom emiatt elszámolással.
Remélem, lesznek még, akik a feltett kérdésre válaszolnak.
Atya Jó Úr Isten!
Remélem azzal tisztában vagy, hogy a HCG(amit a teszt kimutat), egy idő után nem termelődik tovább. Tehát nem hogy erősödni fog, inkább halványulni.
Én csak a saját tőrténetemet tudom leirni.
Mikor terhes voltam akkor a menstruáciom már 3 napja késett,vettem 2 db os terheségi tesztet,természetesen pozitiv lett.8 hetes voltam mikor pakolás kőzben megtaláltam a dobozt amiben még egy teszt lapult.Gondoltam megcsinálom hogy legyen egy igazi erős csikos tesztem amit beragaszthatok a babaváró kőnyvbe.megcsináltam a tesztet és kb fele olyan halvány lett a tesztcsik mint a legelső tesztemen amit a késés 3 ik napján csináltam.Természetesen bepánikoltam mert tudtam ha halványodik a teszt az bizony semmi jót nem jelent,felhivtam azonnal az orvosom aki mondta hogy estefele már tud is fogadni.Az ultra hangon minden rendben volt,és mondta az doki hogy inkább több tesztet ne csináljak mert egy idő után annyira magas a hcg a vizeletben hogy a teszt nehogy erősebb de még halványabb is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!