Magas a down-kór kockázat jött a ki a vérerdményemből.1:117 volt valaki hasonló eredménnyel de mégis egészséges gyereke született?
Szia!
Nekem 1:181 lett a down kockázat. Uh rendben volt. Orrcsont is volt, tarkóredő 2,3 mm. Méhlepény biopsziam volt ami szerencsére negatív lett. A kisfiam egészségesen született. Ne aggódj, ez csak egy arányszám. Küldtek további vizsgálatra?
A kérdező vagyok. Bocsánat valami történt a profilommal újat kellett csinálnom.
33 éves vagyok, szóval ez kétlem hogy ilyen eredményt indokolna. Kombinált teszt volt.
Amint írtam orrcsont szépen látszott, a tarkóredő 2mm ami állítólag így 13 hetesen tökélete (grafikonon pont a középvonalon van) szívén nem látott eltérést és a koponya alapnál sem ezeket 2x megnézte, Még a szemlencsét iss ellenőrizte.
Két lehetőséget ajánlott fel. Vagy biopszia, ami ingyen van, de genetikára kell jelentkezni időpontért, ott vizsgálat után megcsinálják a mintavételt é 2 hét az eredmény. Vagy nála csináltatunk eg szabad dns vértesztet közepes összegért és ott nincs vetélésnek esélye sem, eredmény itt is 2 hét és ez is 99% eredményt ad. Ezt választottuk, holnap megyek is a laborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!