Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 Méhenkívüli terhesség után...

2 Méhenkívüli terhesség után egészséges terhesség? 5.hét elején látják uh.n a picit. A történetemet alul olvashatjátok

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történetem röviden:

Tavaly volt két terhességem, sajnos mind a kettőt elveszítettem Méhenkívüli terhesség miatt.

Az első terhességnél egy baba volt, a második terhességnél ikrek voltak,egy baba a petevezetőben volt a másik baba pedig a méhbe.

A jobb petevezetékemet elvesztettem az első terhességemnél.

Ezután laporoszkópiás petevezeték átjárhatósági műtétem volt, A műtét során a bal petevezetőmet egészségesnek találták így bent hagyták. Ismét terhes lettem. A mai napon vagyok 5+1 napon, az Uh.n a doki nem látott semmit...

Félek hogy ismét méhen kívüli lesz.

Volt már esetleg valaki így?

Hétfőn kell visszamennem..hátha a nyomára akadunk a picinek.

Volt már esetleg valaki így,hogy az elején nem láttátok a picit?

2020. máj. 15. 20:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom :( Tudom milyen ezen átmenni! A második terhességednél azzal a babával mi lett aki méhen belül volt?
2020. júl. 11. 06:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudott maradni o sem,a mehen kivuli pici miatt..:/
2020. júl. 11. 07:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
:( ez annyira szomorú! Mikor nekem méhen kívül volt a baba még az altatáz elött is azt hajtogattam hogy nem lehetne etteni a helyère aztan mutet utan abban remenykedtem hogy mehen belul is lesz egy. :( ha lett volna es az sem marad biztos belehalok.
2020. júl. 12. 10:11
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem halsz bele..egy kis reszed viszont igen.

Viszont annyira szeretnenk a kicsit,hogy addig nem allunk meg amig itt nem szuszog mellettunk:)

2020. júl. 12. 20:02
 15/19 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem is méhen kívüli lett most 2 hónapja , szóval már 1 petevezeték sincs! Neked mit mondtak mennyit kell várni a lombik előtt?
2020. aug. 25. 13:26
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnalom..aterzem.

Mi mar elkezdhetnenk a lombikot,viszont szeretnek vele varni meg 1-2 honapot.

Sok vizsgalat van elotte, mehtukrozes hormon vizsgalatok vervetelek stb. Nekem ezeket mar megcsinaltak .

Kulfoldon kezdjuk a kezelest,itt nincs varakozasi ido,ha minden eredmenyed rendben ,azonnal kezdheto.

Ne izgulj,minden rendben lesz! Edesanyak leszunk!☺️❤️

2020. aug. 31. 12:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Azota mar 4honapos a kisfiam!:) elsore sikerult a lombik❤️ :)
2021. dec. 1. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok🥰 sok boldogságot kívánok
2021. dec. 1. 22:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de jó! Gratulálok!
2021. dec. 2. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!