2 Méhenkívüli terhesség után egészséges terhesség? 5.hét elején látják uh.n a picit. A történetemet alul olvashatjátok
Sziasztok!
A történetem röviden:
Tavaly volt két terhességem, sajnos mind a kettőt elveszítettem Méhenkívüli terhesség miatt.
Az első terhességnél egy baba volt, a második terhességnél ikrek voltak,egy baba a petevezetőben volt a másik baba pedig a méhbe.
A jobb petevezetékemet elvesztettem az első terhességemnél.
Ezután laporoszkópiás petevezeték átjárhatósági műtétem volt, A műtét során a bal petevezetőmet egészségesnek találták így bent hagyták. Ismét terhes lettem. A mai napon vagyok 5+1 napon, az Uh.n a doki nem látott semmit...
Félek hogy ismét méhen kívüli lesz.
Volt már esetleg valaki így?
Hétfőn kell visszamennem..hátha a nyomára akadunk a picinek.
Volt már esetleg valaki így,hogy az elején nem láttátok a picit?
Nem halsz bele..egy kis reszed viszont igen.
Viszont annyira szeretnenk a kicsit,hogy addig nem allunk meg amig itt nem szuszog mellettunk:)
Szia!
Sajnalom..aterzem.
Mi mar elkezdhetnenk a lombikot,viszont szeretnek vele varni meg 1-2 honapot.
Sok vizsgalat van elotte, mehtukrozes hormon vizsgalatok vervetelek stb. Nekem ezeket mar megcsinaltak .
Kulfoldon kezdjuk a kezelest,itt nincs varakozasi ido,ha minden eredmenyed rendben ,azonnal kezdheto.
Ne izgulj,minden rendben lesz! Edesanyak leszunk!☺️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!