Volt olyan kismama aki ureaplasmával és/vagy mycoplasmával szült? Ha igen, egészséges lett a baba, szedtetek antibiotikumot ami segített is?
Nagyon oda kell figyelni. Én eljutottam oda, hogy már saját magam diagnosztizáltam :D ha nem teszem, lehet a fiam nincs itt most. Viszkettem, nem érdekelt senkit, fájt a gyomrom, szintén nem érdekelt senkit. Nagy nehez a körzeti orvosommal levettem a vért májra, epére. Nem akarta, de kihisztiztem. Ő szabira ment, de mondta ha megvan az eredmény küldi. Hát persze epepangás ami gyanítottam, de rajtam kívül senki. A nőgyógyászomat sem érdekelte túlságosan, vett le ő is vért, akkor is magasak voltak az értékek, aztmondta figyelgetjük…pár napjára rá hánytam, bementünk az ügyeletre, azonnal bennt fogtak, pedig azok se valami szakik, voltam párszor a görcsök miatt. Meg egyszer a 20.-ik héten visszatartáson. Nem értették, hogy hogy nem kaptam erre semmit. 9 éjszakát voltam bennt, nagynehez elkezdtek hatni a gyógyszerek, de úgy volt meg kell szüljek a 31.-ik héten, mert bejutnak a méreganyagok az epémből a kicsihez és meghal.
Na mindegy nem is ez volt a lényeg, de ha valaki elolvassa ezzel a gondal, és kér egy vérvételt, már megérte leírnom.
Azthittem csak nálunk Szlovákiába ilyen sz*ar a helyzet.
Könyörögni kell mindenért, holott a dolguk lenne.
Hadd ne mondjam, a dokim nem állami, (szülés után pluszba fizettem neki, bár nem volt mit köszönnöm. Neki, császáros voltam, tudtuk az elejétől, neurológiai probléma miatt, amikor a gyerek neurológustol átkerültema felnőtthöz, már akkor figyelmeztetett, hogy nálam a rendes szülés kizárt, tudassa vele, mivel fiatal vagyok, és majd biztos szeretnék a jövőben babát, erre számítsak.) alapból 15€ minden sima vizsgálat, pár hetente 30€ attól függ mit néz. Ha nézi komolyabban UH-val a babót 30€. Minden alkalommal kellett vinni pisit. A nővérke kiöntötte, és azt mondta hogy jó, megvizsgállás nélkül. 9 hónap alatt azért kifigyeltem miket művel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!