23+5 hetes kétpetéjű ikrekkel. Az egyik baba beteg, a másik egészséges. Kedden kiderült, hogy 1 ujjnyira kitágultam. Azóta kétnaponta vérzek. Kórházban fekszem, infúziót, antibiotikumot kapomk. Bárkinek hasonló esete volt? Ki lehet húzni még 4 hétig?
Sok pihenéssel, fekvéssel magnéziummal igen ki lehet húzni tovább is.Próbálj meg nem idegeskedni.Nagyon szorítok!
Off: Azon gondolkodtam, hogy sok orvos nem is csinál manuális vizsgálatot terhesség alatt, max. a vége felé.Ultrahangon is látszik ha nyílik a méhszáj?
Nagyon izgulok értetek! És a legjobbakat kívánom! Az én fiam is koraszülött lett, tudom mit jelent ilyenkor minden nap és milyen aztán egy inkubátor mellett állni. Nagyon jó lenne ha sikerülne még 4 hétig egyben lenni. De sajnos ez ilyenkor nagyon sok idő, és nagyon lassan telik. Viszont minden egyes egyben töltött nappal nő az esélyetek, esély mindenre!
Melyik kórházban vagy? Általában a kórházaknak van saját PIC fb csoportja, érdemes lehet belépni és informalodni hogy mi a rendszer az adott kórházban. Hány óránként kell fejni, családbarát-e a PIC vagy sem.
Remélem még jelentkezel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!