Van rá esélyem, hogy magmarad így a baba, és egészséges lesz?
Én azért nem tudlak elítélni, mert emberből vagyunk gyúrva. Van, aki még nagyobb baromságot csinál!!!
Először is szerintem próbálj megnyugodni! Akármi is történt, már megtörtént. Másodszor is a legjobb, ha elmész dokihoz. Megtudod, hogy mennyi idős terhes vagy, ha bizalmad van benne, esetleg megemlitheted, hogy még nem tudtad az állapotodat és ittál, meg gyógyszert vettél be. Csak annyit mondj, ami fontos lehet...
Talán megnyugtató, de egy ember nagyon szívós tud lenni már pár centisen is :D Ahhoz, hogy rendellenességgel szülessen, valószínűleg több 'ütés' kell, ami nem lesz :)
Ha!!! Mondom, ha!!! Esetleg nem maradna meg, biztos oka lesz, próbáld feldolgozni, esetleg szakember segítségével.
Ne vádold magad!!! Bárki elkövethet akár ettől is nagyobb hibát!
Nem tudom, mivel bátorítsalak még...Isten adjon nektek egy erős és egészséges babát!!! 😊 Minden jót!
Lépj túl azon az estén, volt ami volt.
Ami Vegas-ban történik az Vegas-ban marad,hogy egy öreg klasszikussal éljek.
Nem kell ostoroznod magad,megváltozni már nem fog.
Hány hetes lehetsz?
Dokihoz mikor mész?
Nyugi. Nem lesz baj :) Ilyenkor még a mindent vagy semmit elv alapján simán regeneralodnak a baba sejtjei , ami ha nem sikerül teljesen, akkor nem marad meg a baba. Ne ostorozd magad emiatt. Lehet egészséges kisbabád.
Egyébként hasonlóan jártam én is. Védekezés mellett lettem terhes , nem tudtam róla, szabin voltunk, nyaraltunk, ittam alkoholt , előfordult hogy nem is keveset. A barátnőmmel volt egy nagy lelkizős iszogatásunk , és hát eléggé a pohár feneke alá néztünk. Én is sokkot kaptam mikor kiderült, hogy akkor már terhes voltam. Iszonyat lelkiismeret-furdalásom volt. Nem is terveztük a babát , védekeztunk is, gyakorlatilag csak matematikai esélye volt annak, hogy megfogan. Azóta itt szuszog a kiságyban , gyönyörű és egészséges :)
Én elmondtam ezt a dokimnak és a védőnőmnek is , mind a kettő megnyugtatott. Másokkal is előfordul ez hidd el. Nyilván nem jó , meg mostantól ne csinálj ilyet, szedd a vitaminokat , járj el a szűrésekre , nem lesz semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!