Van aki szed frontint?
6 hetes terhes vagyok amint a héten kiderült de sajnos nagyon szorongok nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Ami nagyon megviselt lelkileg..
Kérdésem az lenne ha veszek be fél frontint mondjuk 1 nap 1x azzal arthatok e február 19-én kell mennem pchiaterhez de addig még sok idő van nem tudom h bírom addig sokat sírok, szorongok stb ..
Terhesen ki szedte és volt e valami gond?
Google nagyon sok mindent olvasok lehet nem lehet stb saját tapasztalatokra lennék kíváncsi..
Utolsó kérdező sajnos el vesztettem azt akit a legjobb barát nőmnek hittem évek óta
Ez is megviselt illetve majdnem a gyeremekem is el vesztettem illetve a férjem is .. nem egészségügyi dolog miatt... más okból amiről nem szeretnék beszélni. Nem kell félre érteni nem el akartak venni a gyermekem nem ilyesmi történt...
Nem veszélyeztetném a magzatot. Semmiképp.
Attól a tények nem változnak meg,hogy benyugtatózod magad (és az embriót is). Mi lenne jobb Frontinnal? Semmi!
Kérdező, én a helyedben megfontolnám az abortuszt. A gyereknevelés egy mentálisan stabil embert is próbára tesz. De ha instabil vagy, abból könnyen lehet katasztrófa.
Érdemes lenne felhívni a pszichiátert, hogy terhes vagy és nagyon rosszul vagy. Hátha tud hamarabb fogadni, vagy el tudja mondani hol tudnak hamar fogadni. De ha úgy érzed, hogy azonnal segítségre van szükséged, akkor hívd a mentőket.
18!
Súlyos depresszióval se szedek ilyesmit,ne mondd már, hogy olyan általános...
Aki elkezdi, függő lesz! Nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!