Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki szed frontint?

Vivi004 kérdése:

Van aki szed frontint?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok amint a héten kiderült de sajnos nagyon szorongok nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Ami nagyon megviselt lelkileg..

Kérdésem az lenne ha veszek be fél frontint mondjuk 1 nap 1x azzal arthatok e február 19-én kell mennem pchiaterhez de addig még sok idő van nem tudom h bírom addig sokat sírok, szorongok stb ..

Terhesen ki szedte és volt e valami gond?

Google nagyon sok mindent olvasok lehet nem lehet stb saját tapasztalatokra lennék kíváncsi..

jan. 25. 17:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Most 35 vagyok. Soha eszembe se jut
jan. 26. 09:58
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
19 Magyarországon nagyon sok a gyógyszer függő...
jan. 26. 12:51
 23/36 anonim ***** válasza:
Ettől még nem lesz mindenki függő!!! Pánikbetegségre szedtem. Teljes életet élek nélküle
jan. 26. 15:27
 24/36 anonim válasza:
58%
Uristen, te pszichiatria beteg vagy es vallalsz gyereket??? Te joisten szegeny gyermek, de sokat fog szenvedni ilyen szulovel!! Mar bocsanat, de frontin a vilag legrosszabb gyogyszere
jan. 26. 15:53
 25/36 anonim válasza:
Inkabb szokj le errol a gyogyszerrol, mert a gyereked nagyon megfogja szivni! Hidd el a szorongasra nagyon sok modszer van, ne ne ne sued a frontint!
jan. 26. 15:54
 26/36 A kérdező kommentje:
Nem tudok le szokni róla mivel ra sem szoktam. Nem szedek gyógyszert!!!!
jan. 26. 16:26
 27/36 anonim ***** válasza:
61%
Szia teljesen megértelek! Én is nagyon szorongok én neurolt szedtem. Muszáj volt. A nevelő apum infarktust kapott és én olyan szürke élő embert még nem láttam. Aznap vetéltem el is. Szörnyű volt és amint elvitte a helikopter kijött rajtam életem első panikrohamja. Azóta panikrohamom halisten nem igazán volt de nagyon szorongok. Nem tudtam üzletbe menni mert rosszul voltam stb. Nagyon nehéz időszak volt, csak gyógyszerrel tudtam létezni. Aztán elhatároztam magamba hogy pszichiáter helyett megpróbálom a pszichológust, családállitast, és a kineziologust :) nem mondom hogy eltűntek a problémáim, de enyhültek és elhagytam a gyógyszert hisz valljuk be méreg. Üzletbe már bemegyek, nem mondom hogy jól vagyok benne de muszáj, majd átmegy :) terhes lettem, és eldöntöttem hogy a kisbabámért mindent, és nem lehet egy mentális beteg az anyja nem ezt érdemli... Azóta jól vagyok, 19+3 hetes vagyok a kislányommal, és imádom ahogy rugdos, érzem őt, reggeli rutinunk a reggeli után hogy visszabujok az ágyba, hanyatt fekszem, behunyom a szemem, elképzelem őt vajon milyen is lesz majd, hasamra teszem a kezem, és csak érezzük egymást. Imádom ahogy rúg, ha szomorú vagyok jelez hogy anya ittvagyok ne szomorkodj. Egyszerűen imádok terhesnek lenni ♥️ ellehet hagyni a gyógyszert. De fejben, magadnak kell eldönteni hogy akarod. Sok sikert kívánok!
jan. 26. 18:12
 28/36 A kérdező kommentje:

Szia köszönöm, hogy meg értesz nem el hagyni szeretném nem szedem ,szedtem eddig sem .

Csak most azt éreztem kelenne mert nem bírom.

Ezért tettem fel a kérdést...

Nyilván féltem és aggódom kis babámnak ne legyen baja .

Kértem időpontot pchiazerhez de február 19 - re kaptam és úgy gondoltam az messze van és meg örülök nő gyogyaszom azt mondta szedhetem de nem mertem mivel féltem a kis babám ezért kérdeztem volna saját tapasztalata kinek van ezzel kapcsolatban, hogy ha néha mikor nagyon úgy érzem be veszek egy felet arthatok e stb

jan. 26. 18:26
 29/36 anonim ***** válasza:
Hogy érzed magad ma? 🩷
jan. 26. 18:34
 30/36 anonim ***** válasza:
Elején sajnos rosszul is leszel...főleg a hormonok nagyon dolgoznak erősödni fog a szorongásod. Tudom, mert néha én is elgondolkodtam rajta hogy nem bírom. Második trimeszter már sokkal jobb :) Akkor eltűnik hidd el ☺️
jan. 26. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!