Szerintetek egy Frontin lehet károsabb vagy az elhúzódó szorongásos tünetek?

Biztos hogy a gyógyszer károsabb ebben az esetben.
Ha valakinek súlyos szorongása van akkor elképzelhető hogy jobban jár mindenki ha beveszi, de ez nem az a helyzet.
Viszont ha szorongani kezdesz attól hogy nem veheted majd be, akkor próbálj arra gondolni hogy bevehetnéd, de nem kell.

Sose ennék ilyen szarokat terhesen. Mondjuk szerintem én immunis vagyok rájuk. Voltam depressziós, akkor kaptam ilyeneket. Semmi változást nem vettem észre, azon kívül, hogy híztam, mint a disznó.
Később voltam még 1x, akkor is elkezdtem valamit, akkor se történt semmi. Mondtam, hogy gyereket akarok, nem kell gyógyszer, úgyse ér semmit. Az idő volt a megoldás a problémára, nem egy tabletta.
Most állítólag szorongok, hogy jól van-e babám(ja, most terhes vagyok). Én ennek a "szorongásnak" semmi hátrányát nem érzem. Inkább egészséges parának mondanám. Ki ne aggódna, hogy rendben van-e a gyereke? Ha nem érzem a mozgást, megdopplerezem, meg vizsgálatok előtt magas a vérnyomásom a parától. Ha meghallom/látom, hogy jól van, visszaáll. Ezért nem fogom mérgezni. Eddig kb.5-6 fájdalomcsillapítót vettem be(Panadol) és már attól is lelkiismeret furdalásom van.

"All classes of benzodiazepines rapidly cross the placenta and can consequently affect the baby. Symptoms of benzodiazepine toxicity have been reported in newborns, including sedation, decreased muscle tone (floppiness), and breathing problems"
Az én gyerekemnek ezek közül "csak" "decreased muscle tone (floppiness)" volt/van, amit nem a frontin okozott (sose szedtem), de elmondhatom, hogy az egész eddigi életünket megkeserítette. "Nem sírt eleget" csecsemőként miatta a sok baromi fájdalmas gyógytorna alatt, még most 9 évesen is hatással van rá. Másnak lehet semmiség, de az anyai szív megszakad, hogy a 4 éves öccse már biciklizik, ő meg csak szomorú szemekkel nézi, mert az izomtónusa miatt most se megy.
Nem kockáztatnék ilyet direkt és ez a legenyhébb okozat a frontin lehetséges hatásaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!