Nagyon nehéz lesz így, szorongásos "betegként" anyának lenni?
Eléggé szorongó típus vagyok. Sőt. Pánikbeteg vagyok+agorafóbiás
Eddig minden munkahelyemet ott hagytam, mert képtelen voltam bejárni. Az iskolát is úgy sikerült elvégeznem, hogy átmentem estire, mert kikészítettek az oszt társaim.
Viszont most, hogy anya leszek határozottan felelős leszek a kicsiért és muszáj megregulázznom magam. Ugyan itt a párom, aki rengeteget segít mind lelkileg, mind anyagilag, de ő sem keres annyit, hogy tökéletesen eltartson kettőnket(magával együtt hármonkat).
Nagyon jó lenne egy itthonról végezhető munka. Csak még nem tudom, hogy mi is lenne ez. Leginkább olyan, ahol max online felületen kommunikálok másokkal.
Már attól görcsben van a gyomrom, ha utvára kell mennem. Hivatalos ügyek intézése előtt pedig 3-4x futok hasmenéssel a wc-re.
Mert én is szeretnék anya lenni?
Meg tudjuk oldani, csak neház lesz. Nem vagyunk olyan rossz anyagi helyzetben, csak 3 ember már kicsit szűkösen jönne ki a párom fizetéséből. Ezért szeretnék én is egy melót. Olyat amire képes vagyok.
Így nem lehet gyereket vállalni. Hogyan fogod elvinni mindenhová? Orvoshoz, foglalkozásokra, óvodába...? Négy fal közt nagyon egészségtelen lenne neki is.
Én nem hiszek abban, hogy ez egy betegség lenne. Ha valaki nem akar dolgozni, az nekem egyenlő a lustasággal és pont. Ha éheznél, nem lenne aki eltartana éhenhalnál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!