Nagyon nehéz lesz így, szorongásos "betegként" anyának lenni?
Eléggé szorongó típus vagyok. Sőt. Pánikbeteg vagyok+agorafóbiás
Eddig minden munkahelyemet ott hagytam, mert képtelen voltam bejárni. Az iskolát is úgy sikerült elvégeznem, hogy átmentem estire, mert kikészítettek az oszt társaim.
Viszont most, hogy anya leszek határozottan felelős leszek a kicsiért és muszáj megregulázznom magam. Ugyan itt a párom, aki rengeteget segít mind lelkileg, mind anyagilag, de ő sem keres annyit, hogy tökéletesen eltartson kettőnket(magával együtt hármonkat).
Nagyon jó lenne egy itthonról végezhető munka. Csak még nem tudom, hogy mi is lenne ez. Leginkább olyan, ahol max online felületen kommunikálok másokkal.
Már attól görcsben van a gyomrom, ha utvára kell mennem. Hivatalos ügyek intézése előtt pedig 3-4x futok hasmenéssel a wc-re.
Nem vagyok lusta, aki azt írta, nagyon buta.
Ha lusta lennék otthonról sem lennék hajalndó dolgozni, stb.
A párom is szeretné, már próbálkozunk...
Mert mikor? várjak, hogy egyszer tökéletes legyen minden? Már 27 éves vagyok...
Én meg épp munkát keresek. (olyat amit el tudok vállalni)
14-es, megkérdezhetem, hogy milyen végzettséged van(ha publikus), illetve milyen végzettséggel lenne még esély ismeri melóra?
Nekem sajnos csak érettségim van és egy C1-es angol nyelvvizsgám.
"Amúgy a napi rutin a legnehezebb számomra."
Az megvan, hogy a gyereknek is kell rutin? Mit csinálsz amikor rendszeresen hordod majd a védőnőhöz? Ha valami oké akkor az óvónő is szóvá teszi, vele is folyton találkozni fogsz.
Igen, de az más.
Nem tudom elmagyarázni...aki volt hasonló helyzetben az megérti, aki nem, az nem.
Néha adódnak helyzetek, mikor nem szorongok.
" Mert mindnehol kipécéznek maguknak, kközösítenek, bántanak."
Az ugye tudod, hogy a legtöbb esetben igazából le sem sz@rnak, és ezt csak beképzeled... Jobban mondva ez üldözési mánia. Kezeltetni kéne sürgősen a többi felsorolt problémával együtt.
Már maga a terhesség azzal jár, hogy terhesgondozásra kell menned - ezzel is problémád lesz gondolom, hát még ha kifogsz egy nem túl kedves orvost...
Az meg, hogy ezzel a magatartással milyen példát mutatsz majd egy gyereknek, bele sem merek gondolni. Legalább miatta kezeltesd magad, könyörgöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!