Van köztetek szorongásos, pánikos kismama?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 21:53
3/10 A kérdező kommentje:
Jársz vele szakorvoshoz, szedsz esetleg valamit rá? Nekem mióta terhes lettem nem igen volt tünetem, de tegnap szörnyű éjszakám volt.. 14hetes vagyok
2013. jan. 8. 21:56
4/10 anonim válasza:
1-es.
Nem járok dokihoz, mert félek, ha kiderülne, elvennék a gyerekeimet tőlem. Gyógyszert sem szedek. Nekem is elmúltak terhesség elején, majd szép lassan újra pánikolok szinte folyton. 22 hetes vagyok.
5/10 A kérdező kommentje:
Miért vennék el? Ettől még az elméd teljesen ép, sőt túlságosan is.. Nem tudom a baba mit érezhet meg ebből, remélem baja nem lehet!?
2013. jan. 8. 22:06
6/10 anonim válasza:
De igen, a baba mindent érez és átvesz, amit a mama érez. A véredben a pánikot erősítő anyagok hozzá is eljutnak.
Anyám szorongott mindkét terhessége alatt, mi is olyanok lettünk öcsémmel. Zajra összerezzenők, érzékenyek, mélabúra hajlamosak vagyunk.
7/10 anonim válasza:
Na én pánik beteg vagyok, leálltam a gyógyszerrel mikor pozitív lett a teszt. Az eddigi terhességeimnél végig tünet mentes voltam, most nem sajnos. Elvonási tünetek, iszonyatos rohamok. A 17. hétig bírtam, tűrtem, de akkor már csak 2-3 óra alvás volt és mindentől öklendeztem, a szívem 140 körül folyamatosan, és hülye gondolatok állandóan. Na akkor irány egy doktornő akinek 4 gyereke van és elég nagy szaktekintély. Azt mondta ezt így nem csinálhatom mert a gyerek idegrendszerének árt. Így maradt a gyógyszer, szerencsére elég kicsi mennyiség kell csak, azt mondta nyugodjak meg Ő is beszedné inkább a helyemben! Ez ami engem szinten tart olyan kevés hogy nem árthat, szerencsére a nőgyógyászom is ezen a véleményen van. Így most egész jól vagyok, tudok mosolyogni és boldognak érzem magam:-) Tudom, hogy a kicsikém is az, nem lesz depis gyerek miattam és ez a legfontosabb! Egy gondom van pár napja ki is írtam ide ma, hogy kihagy a szívem, volt régen ilyen, de most ez elég rossz. 30 hkm
8/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem még írtam is a kérdésedre. A bedobbanások nálam is elég durván jelentkeznek már, a védőnő ajánlotta, hogy irassak valami ritmusszabályozót. Talán ha ezek a tünetek elmúlnak vagy enyhülnek akkor nem stresszelek be és nem szorongok át éjszakákat.. Anno nagyon durva rohamaim voltak, szerencsére ezek csak árnyékai, nem törődnék vele ha baba nem lenne....
2013. jan. 9. 11:02
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem Édesanyám halála után alakult ki a pánikbetegség... Szedtem rá gyógyszert is, jártam pszichiáterhez is, talán segített valamit, de teljesen nem múlt el. Hogy most mitől? Fogalmam sincs, egyszerűen jönnek a negatív gondolatok, érzések, halálfélelem..
2013. jan. 10. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!