Túlsúlyos kismamák! Milyen volt a terhességetek?
Mennyit híztatok vagy fogytatok? Volt bármilyen komplikációtok? Babátok egészséges lett? Mekkora babátok született? Kellett diétát tartanotok?
Én első babámmal (3920 gr és 55 cm) még 65 kg voltam, 167 centihez, rengeteget híztam, 23 kg-ot, aminek a fele ment le szülés után, aztán elkezdtem hízni fokozatosan újra. A második baba nem akart sikerülni, 112 kg voltam ekkor (ez volt a mélypont), elkezdtem diétázni, sokkal többet sportolni, sikerült 88 kg-ig fogyni (ennyi vagyok most) és sikerült spontán teherbe esni. Félek, hogy sokat fogok hízni megint, mert még a víz is rajtam marad. Ha ránézek egy almára már fél kilóval nehezebb vagyok másnap. Hiába a hányás és a rosszullét. 160 gramm ch diétát tartok.
Pontosan a saját sztorikra vagyok kíváncsi.
Miért ne lettem volna? Skype-ot ismered? Magánba miért ne lehetett volna menni?
Kértem, hogy megdícsérj?
Skypeon voltal orvosnal, azigen
Akkor nem csak dagadt vagy
Meg buta is, mert lehuztak
Jo sokat fizettel erte mi? XDDD
Es meg en vagyok a tanulatlan paraszt
Azt te online kuruzslohoz mesz egy rakas penzert
Ok is tapsoltak neked? Hogy ugyes vagy ?
Az Endokrin Központban pl. többen a járvány miatt jelzik is, hogy a Skype-ot jobban preferálják jelenleg. Endokrinológusok, véreredményekből, uh. leletből tájékozódnak sokszor, ehhez nem szükséges a személyes jelenlét. Nyilván egy rákszűrést senki nem végez el online, de egy endokrinológus simán fogadhatja így a beteget.
És igen, Utolsó. Még mindig te vagy a tanulatlan paraszt. Hiába hőbörögsz oldalakon át.
Hagyd Kérdező, ennek az fáj a legjobban, ha nem veszel róla tudomást!
Amíg válaszolsz, addig újra és újra találni fog valami "hibát", amibe beleköthet. Hagyd figyelmen kívül. Biztos a sok koksz, meg szteroid elvitte az eszét.
60. Valaszolo
Es a fizikai vizsgalatokat hogy vegzi el az endokrinologus online?
Es a stimulációs szupressziós teszteket?
Ja csak eppen a fizikai vizsgalatokat nem se
A stimulacios szupresszios teszteket nem
Amugy az edzod talalta ki neked a 160 ch-t mert ha igen akkor gyorsan csereld le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!