Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamák! Milyen...

Túlsúlyos kismamák! Milyen volt a terhességetek?

Figyelt kérdés

Mennyit híztatok vagy fogytatok? Volt bármilyen komplikációtok? Babátok egészséges lett? Mekkora babátok született? Kellett diétát tartanotok?

Én első babámmal (3920 gr és 55 cm) még 65 kg voltam, 167 centihez, rengeteget híztam, 23 kg-ot, aminek a fele ment le szülés után, aztán elkezdtem hízni fokozatosan újra. A második baba nem akart sikerülni, 112 kg voltam ekkor (ez volt a mélypont), elkezdtem diétázni, sokkal többet sportolni, sikerült 88 kg-ig fogyni (ennyi vagyok most) és sikerült spontán teherbe esni. Félek, hogy sokat fogok hízni megint, mert még a víz is rajtam marad. Ha ránézek egy almára már fél kilóval nehezebb vagyok másnap. Hiába a hányás és a rosszullét. 160 gramm ch diétát tartok.

2021. jan. 3. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
56%

Megmondom őszintén, a kérdésre nem tudok válaszolni, viszont azt hülyeségnek tartom, hogy ránézel egy almára és hízol tőle (igen, gondolom túlzás volt). Nyilván vannak hízékonyabb és kevésbé hízékony emberek, de ahhoz, hogy ennyit hízzál, napi szinten egy egyértelmű kalóriatöbbletben kell lenned. Emellett a 160 gramm szénhidrát diétával valószínűleg nem mész sokra, hiszen az egyrészt inkább cukorbetegeknek lett kitalálva, másrészt pedig hiába viszel be kevesebb szénhidrátot, attól még ugyanúgy lehet hízni, hiszen nem a szénhidrát a meghatározó, hanem a kalória.

Ha fogyni szeretnél, én inkább azt ajánlom neked, hogy a kalóriáidat számold.

2021. jan. 3. 14:12
 12/75 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó, húzzál már innen:D

Nem a Kérdező vagyok, 53 kg-mal a túlsúly közelében sem vagyok, de a válaszaidtól, stílusodtól én is a plafonon vagyok.

Nem erre a kioktatásra kíváncsi a Kérdező, nem fogod fel?

2021. jan. 3. 14:12
 13/75 A kérdező kommentje:
4es,ittam egy natúr ízesítetlen gyömbérteát reggel, a fele visszajött, ettem 2 szál ropit, ez bennem maradt. Délelőtt ettem egy almát, ebédre grillezett cukkinit 2 vékony szelet halloumi sajttal, de egy kicsi visszajött, délután ettem 1 vékony szelet pirítóst teljes kiőrlésűt, csak só volt rajta, ez nem jött vissza, vacsira ugyanaz mint ebédre, csak fele akkora adagot tudtam megenni. Sima vizet iszom.
2021. jan. 3. 14:13
 14/75 anonim ***** válasza:
(a 12-esnek szólt a komment, természetesen)
2021. jan. 3. 14:13
 15/75 A kérdező kommentje:
Huhh, mire ezt leírtam ez az írni nem tudó bunkó eláraztotta a kérdést... Tudod, nem egész nap vagyok itt az oldalon.. Te ezek szerint igen.
2021. jan. 3. 14:16
 16/75 anonim ***** válasza:
25%

13 masnal van a pont

Ilyen merteku hizast csak ugy lehetrtt elerni ha a bevitt kaloriad 2x ese volt annak amit kellett volna. Vagy tobb.

Ha ezeket etted terhesseg alatt is akkor kizart dolog hogy 50 kilo felmenjen. Itt valami nagyon nem stimmel. Es igen ne a szenhidratot szamold hanem a kaloriakat.

2021. jan. 3. 14:19
 17/75 A kérdező kommentje:

11 hetes terhes vagyok, jelenleg még nagyon rosszul szoktam lenni, gyakran hányok, étvágyam még nem nagyon van. Elsővel a 20.hétig hánytam.

Köszönöm azoknak akik a kérdésre válaszolnak.

2021. jan. 3. 14:19
 18/75 A kérdező kommentje:

Nem értem 20as mi bajod van, gondod van az értő olvasással is?

Mennyit híztatok vagy fogytatok? Volt bármilyen komplikációtok? Babátok egészséges lett? Mekkora babátok született? Kellett diétát tartanotok?

Ezt kérdeztem, érted ami ide van írva? Ülj vissza az iskolába.

2021. jan. 3. 14:23
 19/75 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, ne csak te kérdezz állandóan: veled ki áll szóba ilyen stílus mellett?! Vagy egy kis frusztrált netharcos vagy, és arc nélkül könnyű, élőben meg bújsz a sarokba lesütött szemmel?:)
2021. jan. 3. 14:25
 20/75 anonim ***** válasza:
22%
Én szóba állok vele, sőt, mindennél jobban szeretem.
2021. jan. 3. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!