Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Öt hetes terhességnél látható,...

Öt hetes terhességnél látható, hogy ikerterhesség?

Figyelt kérdés
Előbb felkészített az orvos, hogy csak egy kis fekete lyukat fogunk látni, de attól több látszódott, úgy fogalmazott, hogy érettebb.
tegnap 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Persze lehet, hogy nem, hanem csak kesobb latszik, de isten tudja.

Mi latszodott? 5+1 napon nekem volt mar petezsak, benne embrio. 6+2 szivhang is volt mar.

tegnap 12:08
 2/9 A kérdező kommentje:
5+0 nap petezsák látszódott. Szivhang még nem volt. Két hét múlva kell visszamennem.
tegnap 12:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, meg a petezsákban mutatta, hogy abból a néhány pontocskából lesz az embrió.
tegnap 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor szikhólyag látszódik a mellett lesz majd embrió. Szerintem 5 hetesen nagyon ritka ha látszik az iker terhesség...max, ha két petezsák van. Nekem 6 hetesen se látszott, 9 hetesen meg 2 elhalt embrióm volt.

Sógornőmnek 6 hetesen megvolt a két szívhang. Előtte nála se látszott. Lombikos anyuka egy beültetett és egy spontán babával lett terhes.

tegnap 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, ez egyelore egy 5 hetes terhessegnek tunik :D Nekem pl pont kozepidoben fogant, azert tudom, mert akkor egyszer voltunk egyutt abban a honapban, semmikor maskor nem, mert nem voltunk egy orszagban se. Ha valakinek kesobb fogan, akkor lehet kisebb/latnak kevesebbet.

De majd ha mesz vissza 2 het mulva, akkor mar azert eszre szoktak venni, ha ikerterhessegrol van szo.

tegnap 12:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy az "ő orvosi számításaikhoz" képest, előbb fog megszületni. Mivel rövidek voltak a ciklusaim és ovulációs tesztet is csináltam. Erre erősített rá az ultrahang, hogy kicsivel több látszódik, mint amennyinek lennie kellene. Ők október 21-et mondanak, én október 15-öt. Majd kiderül :-)
tegnap 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez most meg nem szamit, mert a szules idopontja majd az elso genetikai utan lesz kiszamitva es az kerul a kiskonyvbe.

Szoval most tokmindegy mi a datum, majd akkor a baba meretei alapjan lesz korrigalva.

tegnap 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha érettebbnek tűnik, akkor előbb fogant vagy ilyesmi, de az iker terhesség nem befolyásolja ezt.

Nővéremnek csak az első genetikain vették észre, hogy ikrek. A szonográfus meglepetten mondta, hogy "áh, hogy ketten vannak?" nővérem meg nézett vissza rá, hogy tessék? Az egyik baba valahogy nagyon elbújt.

tegnap 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Profi nőgyógyászom volt, profi géppel. Ő azt mondta hogy a 11.hétig bármi lehet, meg az ellenkezője is, akkor tud biztosat mondani.
tegnap 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!