Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hajritkulást tapasztalt...

Hajritkulást tapasztalt valaki terhesség esetén? Akinek volt, esetleg kapott tanácsot, hogy mitől és mit tegyen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy inkább a szoptatás idenén jellemző de volt, akinek ritkult terhesség alatt?

Amúgy sem volt bántóan dús de mióta terhes vagyok még ritkábbnak látom, simán látni a fejbőröm mindenhogy... félek, hogy a szoptatás után nem lesz hajam...

2023. jún. 30. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem durván hullott. Kiderült, hogy vashiányos vérszegénység miatt. Maltofert írt fel az orvos, megszűnt a probléma.
2023. jún. 30. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csomokban hullott terhesseg alatt. Vashianyos voltam, de a vas potlasa sem segitett. Szules utan kezdtek kinoni uj babahajak, igaz, en csak 5 honapig szoptattam. Most masfel eves a fiam, mar egesz szepen visszadusult a hajam. Szedj vasat, kollagent, de igazabol csak szules, szoptatas utan varhato rendes regeneracio szerintem....
2023. jún. 30. 12:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tapasztalatokat. Nekem nem csomókban hullik, a hullás nem veszem észre csak, hogy egyre ritkább, n8ncs volumene, látszik a fejbőr. De utánanézek a vasnak is. 😊
2023. jún. 30. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az elején hullott, a vegen es a szoptatas elejen besurusodott, majd kb 6 hobapos volt a lányom mikor kihullot az osszes plussz 😄

Vas hiany, vagy keves D vitamin is okozhatja. De mindenki szervezete maskepp eli meg a terhesseget, szoval attol h a nagykonyv azt irja most sok hajadnak kene lenni nem biztos h ugy lesz :)

2023. jún. 30. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!