Ma kezdtem a 6. hetet szerintetek gond, hogy semmi tünetem nincsen?
Sziasztok.
Még orvosnál nem voltam, mert későbbre kaptam időpontot.
5 napja teszteltem erős pozitívat menszesz késése után pár nappal.
Egyedül a mellbimbóm fáj a menszesz késésétől fogva.
Hasi tünetem volt mikor késett a meneszem annyi, hogy mintha enyhén valaki jobbról balról markolná az alhasam, illetve középtájt enyhe feszülő nyilalás, meg buborékoló érzést. Ezt is csak egy nap párszor.
De sajnos ezt csak 2 napig éreztem. Tegnap meg ma se semmit.
Ez nem gond? Van aki hasonlóan volt hogy 1-2 napig érzett valamit az alhasában, hogy ott valami történik aztán napokig semmit?
Sokat vártunk a babára és olyan messze van az orvosi vizsgálat és egyáltalán nem érzem terhesnek magamat.
Nincs hányingerem, kívánósságom, rosszul létem.
Érdemes terhességi tesztet ismételni a vizsgálatig heti 1x? Vagy a hormon ígyis úgyis egy darabig bennünk van?
Nem aggódom egyébként nagyon nyugodt vagyok amióta kiderült és a munkahelyi gondokat is azóta nagyívbe letojom.
Csak erről szeretnék érdeklődni, hogy olyan fura, hogy megszüntek ezek a különleges érzések a hasamba 2 napja
Nekem. 8-9.heten kezdodtek a tunetek...az elmaradt mensi elott sima PMS tuneteik voltak.a pozitiv teszt utan pedig semmi egeszen a 8.hetig.
Onnantol kezdve jott a hanyinger meg minden "cukisag"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!